Aranjamente florale neobisnuite

Aranjamente florale neobisnuite – asa cum bine stiti, in cazul unui aranjament floral, daca ar fi sa aplicam o formula matematica magica, este vorba despre 30% flori, 20% imaginatie, 10% indemanare si 40% in ce recipient prezinti florile si imaginatia, practic :D. Recipientul, in cazul unui aranjament floral, poate ridica sau cobori definitiv nivelul unui design floral. Vedem mereu in reviste, carti, pe internet cum maestri floristi precum Gregor Lersch, isi manufactureaza din nimic recipiente magnifice, care au rolul de a suplimenta considerabil ansamblul floral si florile, in sine, pe care oricine le poate avea si oricine le poate aseza exact ca el.

Dar stiti ce nu au ceilalti? Acel 20% imaginatie, cei 10% indemnare si 40% recipient. Exact cum am spus si in alte articole de pe blog, faptul ca ai ingredientele generale (florile), nu inseamna ca poti deveni designer floral. Iata un exemplu de recipient WOW creat de Gregor Lersch:

aranjamente florale

Si cu asta am spus tot. Dar aici nu vorbim despre acest tip de aranjamente florale neobisnuite, ci despre cele care o dau un pic inspre hilar/ ciudat / unic / interesant.

Iata ce am gasit… Apropos de olandezi, stiati ca de luna asta preturile la flori si plante pe bursa din Olanda incep sa scada?

Aranjamente florale neobisnuite

aranjamente florale 2

aranjamente florale

aranjamente florale 4

aranjamente florale 5

aranjament floral 6

aranjament floral 8 aranjament floral 9

aranjament 1aranjamente florale 7

Daca esti totusi in cautare de flori si aranjamente florale nemaipomenit de frumoase (sau daca vrei sa iti clatesti ochii dupa aceste imagini), atunci te rugam sa vizitezi Floridelux. Avem o varietate de peste 5000 de aranjamente florale care variaza de la cani cu flori, cufere cu flori, cutii cu flori, cosuri cu flori, smiley face-uri din flori, animale din flori si multe alte suprize speciale pentru toti cei dragi din viata ta.

Citeste si alte articole interesante despre flori pe celelalte bloguri: