Bradul de Craciun si personalitatea ta

Bradul de Craciun si personalitatea ta sunt in stransa legatura, chiar daca nu iti vine a crede. Felul in care il decorezi de la an la an, tipul de brad de Craciun ales si luminitele, globurile, beteala, tot tacamul, spune ceva despre tine si personalitatea ta celor din jur.

Bradul de Craciun natural

Daca ai ales un brad de Craciun natural, daca iti place mirosul de cetina, acele intepatoare la atingere, acele care cad pe covor dupa sarbatori, atunci TU esti un traditionalist. Adori Craciunul, adori iarna si nimic nu te poate scoate din spiritul acestei sarbatori in luna decembrie.

bradul de Craciun natural

Brad de Craciun plin de zapada

Esti un traditionalist si adori Craciunul, dar de fiecare data vrei sa adaugi si mai multa drama oricaei alegeri de design pe care o faci. Acesti brazi artificiali, cu aspect de inghetat sau plin de zapada atrag atentia si strang laude de la oricine… iti aminteste de cineva?! ­čÖé

brad Craciun inghetat

Brad de Craciun artificial

Daca iti place aspectul de festiv, dar nu iti place sa mergi in fiecare an dupa brad in frig, sa il alegi, sa il cari in casa si apoi sa strangi bradul uscat dupa sarbatori, atunci esti cu siguranta un perfectionist. Iti place sa imbini practicul cu placutul, dar sa arate totul perfect, pana in ultima zi de sarbatoare!

brad de craciun artificial

Brad de Craciun alb

Daca alegi in fiecare an un astfel de brad, inseamna ca esti o mica fashionista, o femeia cu gusturi foarte feminine, adori aspectul de inghetat, pe care il poti decora in fiecare an cu o noua pata de culoare suprinzatoare: pasteluri, culori puternice neon, culori naturale sau orice alte combinatii nebunesti la care te poti gandi.

brad craciun alb

Brad de Craciun micut

Daca alegi un brad micut, nu inseamna ca si gusturile sau personalitatea ta sunt pe aceeasi masura. Onorezi traditia, obiceiurile si spiritul Craciunului, dar preferi lucruri mai practice. Adori faptul ca micutul tau brad este de incredere, usor de transportat, de manuit si de pus la locul lui dupa sarbatori.

brad de craciun micut

2 thoughts on “Bradul de Craciun si personalitatea ta

Comments are closed.