Cadouri de Sf Valentin

Cadouri de Sf Valentin, stiai oare ca Sfantul Valentin se sarbatoreste pe intreg mapamondul pe 14 februarie? Cum sa nu stii, daca iubita ta sigur iti aminteste zilnic sau iti povesteste „subtil” despre alte prietene care se pregatesc pentru aceasta zi speciala?!

Iti spun din experienta proprie ca majoritatea femeilor spun ca nu le pasa de aceasta sarbatoare, dar in mod secret isi doresc sa primeasca de la iubitii lor cadouri de Sf Valentin, vor sa se simta importante, iubite si apreciate.

Iar acest lucru nu este greu de obtinut, daca stii sa alegi cele mai frumoase cadouri de Sf Valentin fie din magazine, mall-uri sau din mediul online. Cele mai cumparate si apreciate cadouri la nivel international cu ocazia Sfantului Valentin sunt:

Cadouri de Sf Valentin

Cadouri de Sf Valentin in Romania

Cel mai interesant lucru este ca majoritatea romancelor asteapta de Sfantul Valentin buchete de flori romantice. In America (tara de unde am imprumutat aceasta sarbatoare) 62% dintre cupluri sarbatoresc Safntul Valentin, iar barbatii cheltuiesc in medie 126 dolari pe cadou. In Romania aceasta sarbatoare a devenit populara datorita florariilor care au inceput acum 13 ani de zile sa faca publicitate si campanii de popularizare a sarbatorii. Acum aceasta sarbatoare transforma mall-urile si magazinele in adevarate bombe dulci cu inimioare. In Romania un procent de 15% dintre cupluri sarbatoresc aceasta zi speciala, mai ales in mediul urban, persoane cu studii medii si mari, care interactioneaza frecvent cu internetul si retelele de socializare.

Cele mai cumparate cadouri pentru Ziua Indragostitilor in Romania raman buchetele de flori, ciocolata si ursuletii de plus. Iti recomand sa cumperi din timp, pentru a evita aglomeratia din zilele de 12, 13 si 14 februarie. Poti intra online si cumpara cele mai frumoase cadouri de Sfantul Valentin de pe Flori de Lux. Beneficii comanda online flori si cadouri de Ziua Indragostitilor:

  • livrare gratuita in 12000 de localitati din Romania pentru comanda minima de 60 RON
  • felicitare gratuita cu mesajul tau
  • asigurarea anonimitatii daca acest lucru este solicitat
  • poza martor pe email inainte de livrare
  • peste 5000 de modele de buchete si cadouri din care poti alege

Pentru mai multa inspiratie de Sfantul Valentin, citeste si: Cadouri de Valentine’s Day pentru barbati

cadouri de sf valentin buchete