Comanda flori Romania din Italia

Comanda flori Romania din Italia, un serviciu la indemana tuturor romanilor care si-au lasat persoane dragi acasa si isi doresc ca macar din cand in cand sa faca distanta putin mai suportabila. Exista extrem de multi romani in Italia, oameni cu un dor teribil de casa, aflati in cautarea unui trai mai bun, insa nu cu mai putina munca, dimpotriva!

Multi dintre acesti romani si-au lasat acasa, in tara draga, in urma, mame, bunici, matusi, prieteni dragi care i-au ajutat si i-au iubit neconditionat. Tocmai pentru ca stim ca aceste persoane se gandesc in continuare la cat de bine este acasa si cata dragoste au lasat in urma, stim si cat de mult isi doresc sa isi exprime aceste emotii, sentimente, dor prin cele mai frumoase metode. Zi de zi tratam cu clienti romani din Diaspora care vor sa daca o comanda flori Romania din Italia.

comanda flori romania din italia

Le ascultam cu grija si drag povestile despre dorul de casa si despre cum vor ca TOTUL sa iasa perfect cu livrarea lor de flori. Stim cu cata responsabilitate suntem investiti si ne simtim cu atat mai datornici sa efectuam livrari de flori IMPECABILE, de la flori extrem de proaspete, la design exact ca in poza, la livrare la timp si la ducerea la bun sfarsit a misiunii extrem de importante de a livra flori splendide pentru persoanele minunate ramase in urma.

Serviciul de comanda flori Romania din Italia ne-a venit in minte in urma numeroaselor comenzi pe care le primim din aceasta tara. Tot timpul ne gandeam sa sunam noi, pentru ca clientului sa ii fie mai usor la factura de telefon, sa ii contactam pe email sau sa discutam mai bine prin chat. Dar acum nu mai trebuie sa ne facem griji pentru ca FlorideLux este PRIMA FLORARIE DIN ROMANIA care a introdus un numar cu tarif local de Italia pentru ca toti romanii de acolo sa ne poata contacta rapid, oricand, de luni pana duminica.

Comanda flori Romania din Italia

Numarul de telefon la care ne puteti apela din Italia pentru comenzi de flori, la tarife locale, este:

(+39) 0694801736

Atunci cand apelati acest numar, veti intra in contact direct cu operatorii nostri specializati in floristica. Ei te pot ajuta pe loc sa comanzi cele mai potrivite buchete, pentru ocazie, buget si destinatar, dar si sa compui un mesaj potrivit. Pentru comanda flori Romania din Italia ai multiple metode de plata extrem de simple cu care poti achita rapid, fara batai de cap: card bancar, transfer bancar sau Paypal.

Citeste si : Comanda flori Romania din Spania