Crizanteme roz – semnificatie si generalitati

Crizanteme roz – semnificatie si generalitati despre aceasta floare foarte rezistenta si delicata. Crizantemele sunt flori cunoscute de intreaga populatie si are semnificatii diferite, in functie de tara sau de continent. In unele tari este una din cele mai apreciate flori, alaturi de orhidee si trandafiri, in alte tari crizantemele sunt flori care pot fi oferite doar in cazul comemorarilor.

Crizantemele au foarte multe calitati care merita a fi enumerate: sunt flori foarte rezistente, emana un miros placut, dulceag si sunt disponibile in nenumarate forme si culori. Din crizanteme se pot realiza buchete de flori speciale, voluminoase si foarte colorate, cu un design simplu, dar elegant.

 

Citeste aici despre semnificatia crizantemelor albe

Crizanteme roz – semnificatie si generalitati

Acest tip de floare are o mare varietate de culori, forma si de forma a petalelor. Deoarece crizantemele au unele variatii de culori, ar trebui sa stiti ca fiecare culoare de crizantema va afecta simbolistica florii in sine. Crizantema alba spre exemplu semnifica adevar, loialitate. In acest caz, ce simbolizeaza crizantema roz?

In general, crizantemele semnifica dragostea, fericirea, longevitate si de asemenea, bucurie. Semnificatia crizantemelor roz se apropie de sentimentele din inima ta. Cu toate acestea, semnificatia crizantemelor roz se apropie de noblete, gratie si fericire. Din aceasta cauza, cele mai recomandate flori pentru a putea fi oferite pentru oamenii speciali din viata ta sunt crizantemele roz. Un bun prilej pentru oferirea crizantemelor roz este un moment fericit din viata unor oameni dragi, fie un succes in cariera sau in viata personala. Mai mult de atat, crizantemele  roz vor transmite dragostea ta. Aspectul fresh si delicat al crizantemelor vor bucura orice destinatar.

In cromatica, rozul este realizat din alb si rosu. Astfel semnificatia crizantemei roz vine de la crizantemele albe si crizantemele rosii. Practic crizantemele roz au doua sensuri combinate: crizantemele rosii semnifica o propunere de iubire, iar crizantemele albe semnifica loialitate. Cu alte cuvinte semnificatia transmisa de crizantema roz este: loialitatea catre o alta persoana, iubirea sincera si eterna pentru ea. Pentru un cadou perfect pentru iubita/sotia ta cauta un buchet perfect de crizanteme roz si transmite-i un mesaj surpriza alaturi de el. Pe langa un buchet de flori superbe si rezistente ii vei transmite si declaratia ta de dragoste eterna pentru ea 💕💕

 

Citeste aici cand poti oferi crizanteme albe cu succes!

Vezi aici cele mai frumoase buchete de crizanteme roz, disponibile online, cu livrare gratuita in Romania, in peste 12500 localitati, livrare gratuita de luni pana duminica: