Florarii francize

Florarii francize, o oportunitate de afaceri in adevaratul sens al cuvantului. Florariile fac parte din afacerile cu cel mai mare risc, insa si cu cele mai mari marje de profit. Este o afacere riscanta pentru cei care nu sunt destul de pregatiti pentru a merge pe acest drum si care pornesc pe el doar cu pasiunea pentru flori. Aceasta este o arma importanta si valoroasa, care iti da vant in aripi, insa pe langa pasiune mai ai nevoie de cateva ingrediente, cum sunt marketing, vizibilitate, creativitate, competitivitate, management, recrutare, risk & perishability si un brand usor de recunoscut, puternic, cu valoare si in care oamenii au incredere. Daca iti lipsesc toate acestea, este posibil ca aceasta afacere sa te ingenuncheze inainte de a-ti lua avant, pentru ca este intr-adevar foarte greu.

Citeste si: Deschide o super florarie in franciza astazi!

Afacerile in franciza au o mai mare rata de succes, respectiv (peste 95%!!!) pentru ca francizorul, cu experienta si credibilitate in piata vine cu un aport extrem de important de konw-how, marketing si valoare adaugata prin puterea retelei, unicitatea produselor comercializate si impactul puternic dat de un brand cunoscut, cu istoric valoros in industrie. Floraria FlorideLux are o experienta de peste 13 ani de zile si avem deja proof of concept prin cele 3 francize de succes existente in Bucuresti (Calea Mosilor 209), Brasov (Zizinului 3) si Cluj Napoca (bd. 21 decembrie 1989 nr.19).

Ce primesti in florarii francize, tu, precum francizat? Afla totul in video-ul facut special pentru voi, toti cei interesati, de catre CEO-ul FlorideLux, Marius Dosinescu:

Este important de stiut ca suntem in cautare de parteneri pasionati si pusi pe treaba pe intreg teritoriul Romaniei. Avem oferte speciale la tot pachetul de franciza florarie pana la finalul anului, asa ca grabeste-te! Semneaza contractul inainte sa il semneze concurenta ta! Eligibilitate francizat florarie:

  • antreprenor cu experienta in afaceri mici / florist
  • posesor magazin florarie deja existent sau putem face magazinul de la 0
  • posibilitate participare la training intensiv in sediul FlorideLux Bucuresti
  • dorinta de a face parte dintr-o echipa foarte activa si dorinta de succes
  • personalitate proactiva, om extrem de implicat si dedicat

Citeste si: Florarie in franciza

Un comentariu la „Florarii francize”

  1. Pingback: Top 10 motive - franciza florarie | Cele mai frumoase buchete de flori din lume

Comentariile sunt închise.