Flori si plante de primavara norocoase

Flori si plante de primavara norocoase – flori si plante in ghiveci speciale pentru primavara, pentru sarbatorile de Paste! Pentru azi va prezentam cele mai frumoase si mai norocoase flori pentru Paste, flori in vaza sau decoratiuni pentru masa de Paste si flori in ghiveci pentru decor de primavara sau pentru un cadou special.

Citeste aici si Cele mai frumoase mesaje pentru Paste si Florii

Avem clienti care zilnic ne aleg pentru cele mai frumoase flori si aranajamente florale, pentru cele mai frumoase cadouri. Din ce in ce mai multi clienti solicita flori de primavara, de sezon, care sunt disponibile mereu in stoc cu livrare rapida sau acestia solicitata buchete si aranjamente din ce in ce mai colorate! Dintre clientii nostri, doamnele prefera sa ne aleaga pentru cele mai frumoase cadouri pentru sot sau pentru sarabatorirea aniversarilor, buchete de flori pentru domni. Orice doresti noi putem realiza si cu siguranta vei fi multumit de serviciile oferite, flori pentru doamne sau domni, flori de calitate!

Flori si plante de primavara norocoase

Flori si plante de primavara norocoase pentru casa ta sau pentru cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi tie! In aceasta perioada, cum inceputul primaverii corespunde cu perioada sarbatorilor Pascale, gospodinele sunt din ce in ce mai ocupate cu treburile casnice si pentru a aduce un plus de prospetime in casa. Pentru extra prospetime acestea aleg sa aduca in casa un plus de culoare si de mireasma prin flori de primavara, flori parfumate si pline de veselie. Florile se pot adauga in vaza, simple la fir sau pot fi adaugate in vaza sub forma unui buchet de flori cu tema de Paste. De asemenea, se mai pot adauga pe masa de Paste diferite aranjamente florale speciale, cu decoratiuni in ton pentru culoare si voie buna!

Flori si plante de primavara norocoase pentru decorul casei tale, flori de primavara norocoase pentru acasa. Cele mai recomandate flori de primavara, flori norocoase pentru acasa sunt florile sezoniere, flori parfumate si pline de culoare:

 • lalele colorate si pline de cele mai calde sentimente; lalelele semnifica iubirea sincera si nelimitata, cum este iubirea pentru cei dragi, pentru familie;
 • frezii pline de mireasma; freziile semnifica prietenie, inocenta si incredere, aceste sentimente fiind cele mai importante in relatiile cu cei din jurul nostru;
 • irisi, flori roiale, pentru un spatiu special, plin de credinta si cele mai calde sentimente;
 • trandafiri, flori elegante si pline de semnificatii, precum bucurie, dragoste, admiratie si multumire;
 • floarea soarelui, floare plina de veselie si culoare care semnifica speranta si bucurie;
 • lisianthus, floare elegnta si delicata, care semnifica dor, apreciere;
 • alstroemeria sau crinul peruvian, flori speciale si pline de culoare, disponibile in nuante nenumarate – semnifica prietenie si devotament;
 • crizanteme si gerbera, flori colorate si pline de cele mai calde sentimente de bucurie, afectiune si prietenie.

Buchete si aranjamente recomandate pentru Paste, flori si plante de primavara norocoase recomandate de specialistii FlorideLux.ro:

 

Cosuri cadou de Paste pentru companii! Cadouri speciale pentru mediul business! 

Flori si plante de primavara norocoase, plante la ghiveci pline de flori si de culoare pentru un decor minunat sau pentru un cadou special. Plantele la ghiveci pot rezista mai mult timp acasa daca sunt intretinete conform instrutiunilor primite de la florarie. Daca optam pentru plante la ghiveci cu flori, acestea pot reinflorii de-a lungul anului si pot fi o amintire frumoasa din partea unei persoane dragi. Mai jos regasiti cele mai frumoase plante in ghiveci, plante norocoase de primavara. Cele mai norocoase plante in ghiveci, plante rezistente si de sezon sunt:

 • Cyclamen la ghiveci – planta decorativa plina de flori delicate, albe sau roz pentru un cadou sau un decor special de Paste.
 • Cala in ghiveci –  plantea decorativa plina de culoare, disponibila intr-un ghiveci metalic colorat si de o figurina ceramica decorativa;
 • Gerbera in ghiveci  – planta decorativa in punga cadou, planta vesela plina de culoare si de cele mai calde sentimente de afectiune si bucurie;
 • Dianthus parfumat – planta plina de parfum si de veselie, cadoul perfect pentru cei dragi in pungute cadou dragalase;
 • Busuioc – planta aromatica in galetusa metalica. Usor de intretinut, planta verde tot timpul anului, busuiocul este una din cele mai apreciate plante aromatice din Romania!

2 comentarii la „Flori si plante de primavara norocoase”

Comentariile sunt închise.