Lalele, buchete lalele

Lalele, buchete lalele – se apropie sezonul de cadouri florale senzationale si surprinzatoare de la care barbatii chiar nu se pot eschiva 🙂 (14 februarie, 1 martie si 8 martie). Desigur, noi ne pregatim deja pentru cele mai bune oferte flori Ziua Indragostitilor 2017 si flori 1 martie, flori 8 martie, insa inainte de orice ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri si sa va oferim cele mai bune sfaturi, consultanta avizata si sa va povestim cele mai interesante lucruri despre florile pe care abia asteptati sa le oferiti sau sa le trimiteti celor dragi cu ocazia acestor importante zile care marcheaza inceputul primaverii.

Astazi ne dorim sa va povestim despre lalele, buchete lalele, un articol educativ si informativ, realizat cu sprijinul master floristului olandez Bart van der Elsken (Facebook Bart van der Elsken si website-ul lui aici), un om extraordinar, un profesionist impecabil si respectat in industria floristica internationala si care iubeste foarte mult Romania. A observat cat de mult iubesc romanii florile si a fost de acord sa realizam un articol bazat pe subiectul LALELE, mai ales ca laleaua este floarea oficiala a Olandei.

Citeste si articolul despre LILIAC / Syringa facut in colaborare cu Bart

Pe 21 ianuarie incepe in Olanda sezonul lalelelor, in cadrul caruia toti producatorii olandezi ofera 200.000 de lalele locuitorilor / vizitatorilor orasului Amsterdam. Astfel, se planteaza in mijlocul orasului un camp imens cu lalele colorate si proaspete, de pe care oricine trece de acolo poate taia maxim 20 de lalele, pe care le poate lua acasa gratuit.

Iata ce ne mai povesteste Bart interesant despre lalele, buchete lalele:

EN: „The tulip is a typical Dutch flower. A nice story about this special bulb flower : the tulip is originally coming from Iran, Afghanistan and Kazakhstan. Via Turkey ended the flower in the Netherlands, the country with which the flower is now associated mostly. By many consumers the tulips and other bulb flowers will bring ,,the spring fever”. The tulip is available in many colors and shapes. There are tulips with a single or double row of petals, striking franje- and parrot tulips with jagged petals and elegant lily tulip.

Professional care tips for consumers

With these care tips enjoy your customer five to nine days of tulips:

  • Cut the stems diagonally.
  • Choose a vase that is high enough: the tulip drink a lot of water each day they grow a few centimeters.
  • Place the tulips the first hour in paper or foil in the vase, the Tulips suck filled with water and pull straight.
  • Use tap water at room temperature.
  • Place the vase in a cool, not sunny spot away from the fruit bowl.

National Tulip Day 2017

January 21 is National Tulip Day.

To mark the official start of the tulip season the ,,Dam Square,, in the center of Amsterdam is turned into a tulip picking garden with 200,000 tulips.

From this date the tulip is available in all his beauty in single bunches and beautiful bouquets via FlorideLux – order tulips to Romania.

RO: „Laleaua este o floare tipica olandeza. O poveste extrem de interesanta si frumoasa despre aceasta floare primavaratica:  laleaua este originara din Afghanistan si Kazakhstan. Via Turcia, aceasta floare a ajuns in Olanda, tara cu care laleaua este astazi atat de mult asociata. Pentru multi clienti ai florariilor, laleaua deschide sezonul de primavara, cunoscut si sub numele de „febra primaverii”. Lalelele sunt disponibile in foarte multe forme si culori, atat cu un singur strat de petale, cat si cu dublu strat, dar si cu petale surfilate sau lalele papagal, extrem de interesante.

Trucuri profesionale de ingrijire lalelele pentru consumatori:

Cu aceste trucuri de ingrijire simple, clientii se pot bucura de lalele intre 5 si 9 zile fara probleme, acasa, in vaza.

  • taiati tulpina in diagonala
  • plasati lalelele intr-o vaza destul de inalta, acestea beau foarte multa apa si continua sa creasca chiar si sub forma taiata, in vaza
  • in prima ora de la primire depozitati lalelele in celofan sau ziar, pentru a se absorbi toata umezeala dintre frunze si de pe floare
  • folositi apa de la robinet la temperatura camerei
  • plasati vaza intr-un loc racoros si umbros, departe de bolul cu fructe

Ziua Nationala a Lalelelor este pe 21 ianuarie in Olanda. Pentru a marca o data atat de importanta, in Amsterdam, mai exact in Piata Dam, se creaza un camp de lalele plantate de catre producatorii locali. Se planteaza o gradina in adevaratul sens al cuvantului, cu peste 200.000 de lalele colorate si cuceritoare.”

De la aceasta data, lalelele sunt disponibile in cea mai buna florarie online: FlorideLux.ro cu livrare gratuita oriunde in Romania! Comanda buchete lalele la cele mai bune preturi aici!

Lalele, buchete lalele galerie foto cu lalele

Această prezentare necesită JavaScript.