Mesaje flori de Sfintii Mihail si Gavriil

Mesaje flori de Sfintii Mihail si Gavriil – cred ca nu mai e nevoie sa explic ce sarbatoare importanta este data de 8 noiembrie in calendarul ortodox, celebrand in aceasta zi Sfintii Mihail si Gavriil. Foarte multi romani poarta nume care pot fi considerate sarbatorite la aceasta data, mai exact peste 1.3 milioane de oameni (femei si barbati deopotriva) poarta aceste nume, conform unui studiu remis presei in anul 2015.

Citeste si: Flori de Halloween

Exemple de nume sarbatorite de Sfintii Mihail si Gavriil, 8 noiembrie:

Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă

Desigur, in cultura noastra deja este impamantenita ideea ca la onomastici se ofera flori. De ce? Pentru ca onomastica este o sarbatoare importanta si marcanta intr-un an, insa nu este la fel de mare ca o zi de nastere. Astfel ca poti face un gest frumos, sa oferi sarbatoritului un cadou minunat + urarile tale de bine, de sanatate, de fericire, de dragoste (in functie de relatia cu sarbatoritul), fara sa faci o gaura imensa in buget.

Florile sunt o idee minunata si pentru mediul business, acolo unde cu siguranta ai multi parteneri de afaceri, clienti, angajati care poarta aceste nume si le poti trimite la birou elegant, discret, simplu, flori de Sfintii Mihail si Gavriil comandate si achitate online (fara pierdere de timp, dureaza fix 2 minute!!!), fara sa faci un drum pana acolo sau pana la floraria de la coltul strazii. Practic faci o surpriza si un gest frumos, te bucuri de multumiri si de beneficii, insa fara sa pierzi din propriul timp alocat proiectelor si taskurilor zilnice. Comod, budget wise si foarte simplu!

Mesaje flori de Sfintii Mihail si Gavriil

Inainte sa va fac cateva recomandari de flori si cadouri perfecte pentru 8 noiembrie, m-am gandit sa va fac o lista cu mesaje flori de Sfintii Mihail si Gavriil, observand in activitatea noastra de zi cu zi foarte multe persoane care nu au inspiratie in compunerea unui mesaj pentru diverse ocazii, indiferent de relatia cu destinatarul. De multe ori emotiile sunt greu de exprimat in cuvinte, suntem de acord si din acest motiv va facem astazi cateva recomandari de mesaje flori de Sfintii Mihail si Gavriil. Aceste mesaje pot fi trimise cu succes pe felicitarile ce insotesc flori, pe Facebook sau pe SMS:

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani de Sf. Mihail si Gavriil!

  • Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Mihai!
  • Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si Gavril si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!
  • Toate florile din lume pentru tine, Gabi! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire!
  • La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
  • Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!
  • De Sfintii Mihail si Gavril iti urez numai impliniri si fericire!
  • De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, Mihaela!
  • Sa ai o zi de nume minunata! La multi ani, Mihaela!!
  • O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel!
Mesaje flori de Sfintii Mihail si Gavriil
Descopera si alte felicitari cu flori perfecte pentru onomastici si zile de nastere aici: Felicitari cu flori online, felicitari virtuale, felicitari electronice

Iata recomandarile mele speciale pentru flori de Sfintii Mihail si Gavriil:

cutii-cu-flori-de-lux-408 img_7110 img_9791