Orhidee verde

Orhidee verde – daca esti in cautare de informatii interesate despre orhidee verde, ai ajuns unde trebuie. Noi, specialistii in design floral de la FlorideLux.ro, cea mai mare florarie online din Romania, lucram si cream pentru toti clientii nostri aranjamente si buchete cu orhidee verde superba, de peste 14 ani de zile.

Soiurile de orhidee de culoare verde (verde natural) sunt:

  • orhideea dendrobium verde: specia de orhidee dendrobium este originara din New Guinea, Southern China, Thailand, Japan, Australia, New Zealand, Tahiti si adora, precum planta, mediile calduroase si umede. Precum floare taiata, orhidee dendrobium poate fi cumparata la pachete de 10 fire, in culori interesante de verde, alb, mov sau roz. Orhideea dendrobium are o tija dreapta si ferma (nu este flexibila), cu mai multe cupe de floare pe tija. O cupa de dendrobium are aproximativ 5 cm diametru si au o nuanta de verde intens, extrem de frumos si placut ochiului. Comanda online orhidee dendrobium


orhidee verde dendrobium

  • orhidee cymbidium verde, denumita orhidee imperiala sau orhideea barca este una dintre preferatele publicului de mii de ani. Aceasta floare a fost depistata de catre specialisti in cele mai stravechi picturi, chiar de pe timpul lui Confucius. Aceste flori incantatoare sunt disponibile pe tije flexibile, carnoase si pline de apa, in varianta mica, medie si mare. Pe o tija pot fi intre 6 si 12 cupe, in functie de dimensiune. Ca si culori, veti regasi: orhidee cymbidium roz, rosie, cognac, verde, galbena sau diverse combinatii dintre aceste culori. Orhideea cymbidium se poate cumpara de catre profesionisti fie la tija individuala, fie la cutie cu mai multe tije. Aceasta floare, daca este ingrijita corect, poate rezista pana la 1-2 luni in vaza, in forma taiata. Vezi aici pret orhidee imperiala verde

orhidee verde cymbidium

Aceste flori splendide, de un exotism special si in nuante de verde absolut cuceritoare, confera oricarui aranjament cu orhidee sau buchet de orhidee un aspect elegant, demn de roialitate. Exista cu siguranta un motiv intemeiat pentru care orhideele sunt a doua cea mai vanduta floare din lume, imediat dupa trandafiri. Orhideele sunt flori exotice, cu textura carnoasa si fina la atingere, foarte rezistente in varianta taiata si cu flori foarte interesante precum textura si capacitate de umplere in compozitiile florale. Verdele lor este foarte usor de asortat.

Orhidee verde – sugestii prezentare design floral

Va lasam in continuare cateva modele de buchete si aranjamente florale cu aceste orhidei verzi absolut spectaculoase, pentru inspiratie. De asemenea, puteti sa mai cititi, legat de subiectul orhidee si aceste articole super interesante: Orhidee pret sau Orhidee vanda.

orhidee_verde

flori-de-pasti_1__2 trandafiri_rosii_business buchet_17_ buchet_mix_de_orhidee