Phillipa Craddock – floristul nuntii regale dintre Meghan Markle si printul Harry

Phillipa Craddock a fost desemnata in mod oficial floristul nuntii regale dintre Meghan Markle si printul Harry, ce va avea loc in luna mai a anului 2018. O data cu marele anunt, a existat desigur, foarte mare zarva pe social media si pe toate canalele de internet, pe marginea alegerii facute de catre faimosul cuplu si faptul ca Phillipa nu este un florist cu foarte multe cursuri decorator floral la activ, ba dimpotriva, este un florist autodidact. 

Phillipa Craddock - floristul nuntii regale dintre Meghan Markle si printul Harry
Phillipa Craddock – floristul nuntii regale dintre Meghan Markle si printul Harry

Intreaga comunitate de floristi la nivel international s-a impartit in 2: „Bravo! Asa trebuie!” au strigat floristii care nu au apelat la cursuri de profil pentru a avansa in cariera. „Boo!” au strigat cei care au strans de-a lungul timpului teancuri de diplome si suporturi de curs decorator floral.

Phillipa Craddock este un florist extraordinar si a dovedit asta in timp prin creatiile realizate si mai ales prin portofoliul de lux pe care l-a strans  in timp, incununat cu aceasta nunta princiara sau regala. Faptul ca a declarat ca este „autodidact”, in aceasta industrie nu inseamna niciodata (si de altfel in nici un alt domeniu) ca a facut totul singura, ca a a aflat totul singura. Nu, dimpotriva! A avut un mentor, adica un florist cu foarte mare experienta, care in cadrul unui internship a ales sa ii transmita secretele meseriei.

Phillipa Craddock - floristul nuntii regale dintre Meghan Markle si printul Harry

Acesta este un aspect foarte, foarte important in orice industrie de tip manufactura sau care implica productie, mestesug. A AVEA IN SPATE UN OM CU EXPERIENTA care este dispus sa iti arate cum e bine sa faci aranjamente florale, buchete flori realizate corect, cum sa nu pierzi marfa, cum sa alegi, cum sa cumperi, cum sa abordezi clientela, cum sa intretii florile etc. este absolut esential. Sa participi la cursuri de floristi in care ti se explica doar a 10-a parte dintr-o tehnica sau in cadrul mai multor evenimente de design floral complex, din care intelegi doar bucatele sporadice, nu este cea mai buna reteta pentru succes.

Tocmai in aceasta idee am creat si noul sistem de cursuri pentru decoratori florali, structurat in mai multe module. Este un sistem foarte complex care pune accent pe studiu, pe asimilarea corecta a informatiilor si pe cunoasterea tuturor aspectelor industriei, de la cel mai de jos nivel pana la nivelul de florist expert. Vei studia alaturi de 3 traineri specializati in aceasta industrie, cu o experienta cumulata de peste 50 de ani de zile si milioane de buchete, aranjamente florale, flori pentru nunti, cosuri cu flori etc. la activ. Este o adevarata calatorie vocationala in lumea florilor care te va ajuta sa intelegi in profunzime aceasta meserie, sa o iubesti, sa te descurci in orice situatie si sa reusesti sa castigi bani + sa iti faci propriul nume, propriul stil si propriul brand, poate unele dintre cele mai dificile lucruri din aceasta industrie, mai ales in Romania.

Phillipa Craddock - floristul nuntii regale dintre Meghan Markle si printul Harry
Se spune ca la nunta regala nu vor lipsi bujorii, florile preferate ale lui Meghan si iasomia, floarea aducatoare de noroc pentru familia regala.

Modulele de curs decorator floral incep cu:

  • Intro vocational: Curs decorator floral Hobby&Arta
  • Nivel incepator: Florist Junior
  • Nivel mediu: Florist Specialist
  • Nivel avansat: Florist Expert

Toate informatiile necesare despre aceste cursuri specializate, de la date desfasurare pana la cost si conditii participare le gasiti aici: Cursuri florist, curs florar

cursuri decorator floral
In cadrul cursurilor specializate de decoratori florali, aspirantii la aceasta meserie dificila invata in detaliu cele mai complexe tehnici, cum sa faca fata provocarilor, cum sa trateze cu clientii din florarie, cum sa diminueze pierderile si cum sa construiasca o afacere de succes.

Fii mereu informat! Citeste ultimele noastre articole despre flori, buchete de flori, aranjamente florale, florarii si floristi:

Un gând despre „Phillipa Craddock – floristul nuntii regale dintre Meghan Markle si printul Harry”

Comentariile sunt închise.