Trandafir care rezista 25 de ani

Trandafir care rezista 25 de ani – stiai ca exista trandafiri naturali care chiar rezista 25 de ani? Ei bine, da! Este adevarat! Multumita tehnicienilor floristi si stiintei in continua dezvoltare, astazi ne putem bucura de trandafiri perfecti, de cele mai variate culori, care rezista pana la 25 de ani de zile fara udare si fara ingrijire. Acesti trandafiri se numesc trandafiri conservati (termenul stiintific) sau trandafiri criogenati (termenul popular), dar si trandafiri nemuritori.

Trandafiri criogenati pret – vezi cat costa trandafirul care rezista 25 de ani

Trandafirul care rezista 25 de ani este stabilizat cu substante specializate, pe baza de glicerina, care permit acestei flori speciale sa isi pastreze forma, culoarea si textura timp indelungat, fara apa sau alte ingrijiri. Trandafir care rezista 25 de ani este un cadou minunat pentru iubitorii de natura, care isi doresc o decoratiune deosebita, eleganta si rafinata, care nu este artificiala. Toti trandafirii din colectia noastra de trandafiri criogenati sunt 100% naturali si atent selectati, in stare PERFECTA de inflorescenta si marime a cupei de floare. Nu este folosit nici un element nociv pentru sanatatea umana in procedeul de prezervare, aceste flori fiind ideale pentru spatiile de birouri sau pentru locuinte, expuse in cutii, in vaze sau ghivece.

Trandafir care rezista 25 de ani – 100% ecologic!

trandafir care rezista 25 de ani

 

Noi, cei de la FlorideLux, celebram si respectam natura, transmitand prin petale de flori naturale cele mai frumoase ganduri, sentimente si trairi, de peste 14 ani de zile. Faptul ca putem sa oferim clientilor si o varianta care rezista pana la 25 de ani este un vis devenit realitate pentru noi! Mai ales ca acest produs este 100% ecologic, mediul inconjurator este protejat prin respectul fata de metoda de cultivare si faptul ca va puteti bucura de un singur trandafir atat de mult timp, retrangandu-se in mod considerabil taierea acestora din mediul natural. De asemenea, trandafirul conservat sau trandafirul criogenat ocupa un spatiu foarte mic de depozitare, nu necesita udare si nici lumina naturala, nu trebuie aruncat, astfel ca deseurile sunt inexistente si trebuie sters de praf o data la 2-3 luni.

Buchete de lux 

In continuare va vom lasa sa admirati noile aranjamente trandafiri criogenati, din oferta florariei online FlorideLux. Aceste produse sunt disponibile cu livrare nationala, livrarea fiind gratuita inclusiv in sate. Stocurile disponibile sunt consistente, puteti deja comanda online pe www.floridelux.ro sau la telefon 0372740106. Va asteptam!

Trandafiri care rezista 25 de ani, oferte speciale de la cea mai buna florarie online din Romania! Comanda acum cu incredere!

 

Trandafir criogenat