101 trandafiri, buchete 101 trandafiri

101 trandafiri, buchete 101 trandafiri – asa cum orice florar stie, buchetele care depasesc 70 de fire floare sunt o provocare extrem de mare. Trandafirii ridica aceasta provocare la un nivel si mai inalt pentru ca vorbim de flori cu tija uniflorala, foarte lemnoasa si spinoasa sau tija foarte subtite si casanta, aici depinde foarte multe de soiul si calitatea alese. In momentul in care realizezi un buchet floare langa floare, fara ajutor de umplere verdeata sau flori adiacente, este extrem de greu sa pastrezi forma buchetului si sa controlezi creatia florala fara sa o distrugi. Manuirea buchetului este cu atat mai dificila cu cat florarii sunt in general femei si nu au puterea necesara de a sustine un buchet atat de mare si greu cu o singura mana.

Citeste si : 101 trandafiri, dovada de dragoste suprema pentru orice femeie

101 trandafiri

Asadar pentru a crea un buchet 1o1 trandafiri ai nevoie, precum florar, de multa experienta, indemanare si o tehnica foarte bine pusa la punct. Chiar in weekendul ce a trecut am avut cateva comenzi cu 101 trandafiri si realizarea lor a implicat per buchet undeva la 40 de minute. Curatarea florilor si apoi aranjarea lor intr-o forma globulara perfecta este cu adevarat interesanta (putin spus) pentru un florar si foarte experimentat.

Precum client de buchete 101 trandafiri, trebuie sa stii cateva puncte extrem de importante la aceste produse:

  1. Produsul final poate diferi de poza in functie de deschiderea trandafirilor si mana de lucru
  2. Orienteaza-te catre florari cu experienta pentru a avea un produs cat mai frumos finisat
  3. Solicita si o vaza cu produsul 101 trandafiri livrat, pentru ca este un buchet foarte mare si este posibil ca destinatara sa nu detina o vaza atat de larga si care sa poata sustine aceasta greutate (un buchet 101 trandafiri poate avea o greutate de pana la 10 kg)
  4. Atunci cand compari preturile, nu trebuie sa iei in considerare doar firele de floare, incearca sa calculezi si mana de lucru (40 min-1 ora creatie), maiestria florarului, daca contine vaza sau nu, daca pe langa trandafiri mai este si ambalaj, verdeata sau alte flori.
  5. Solicita florarului tau, inainte de a cumpara, inaltimea trandafirilor (inaltimea finala a buchetului livrat) – trandafirii de 70 sau chiar 80 cm sunt cei mai potriviti pentru un buchet corect efectuat, care si rezista in vaza

101 trandafiri la oferta

Saptamana aceasta avem oferte speciale la buchetele de 101 trandafiri sau chiar 99 trandafiri, 119 trandafiri. 100 trandafiri si multe alte modele interesante. Poti descoperi intreaga oferta dand click pe poza de mai jos. Beneficii comanda buchete 101 trandafiri:

  • livrare gratuita in peste 12000 localitati din Romania
  • felicitare cadou
  • SMS confirmare livrare
  • poza martor pe email inainte de livrare
  • vaza inclusa acolo unde apare in poza

101 trandafiri vaza

Vezi aici un buchet de 1000 de trandafiri oferit de catre un barbat romantic din Uzbekistan femeii iubite