Afaceri cu flori. Design floral

Afaceri cu flori. Design floral – LIVE cu Any si Ioana a fost un eveniment foarte important pe social media la inceputul acestei saptamani. Video-ul a fost transmis pe pagina de Facebook FlorideLux si a avut in prim plan expertii FlorideLux: Ioana Buiacu – manager executiv si Any Chira – trainer floristica si director productie. Cu o experienta cumulata in industria florala de peste 30 de ani de zile si mai ales in cadrul unui business tip florarie ce se bucura de un real succes, sfaturile Ioanei si ale lui Any capata o importanta reala in ochii floristilor ce isi doresc sa se extinda sau celor la inceput de drum, ce isi doresc sa invete.

Asculta un podcast extins despre Suma minima necesara pentru a deschide o afacere cu flori – explicatii extinse si de ajutor pentru o afacere florarie

Podcast realizat de Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.ro – cursuri ecommerce si afaceri online cu trainer Marius Dosinescu

LIVE-ul are peste 20.000 de vizualizari si multumim tuturor celor care au aratat interes, implicare si profesionalism in cadrul acestei discutii libere despre cele mai importante, actuale si stringente subiecte legate de industria florala din Romania. Intrebarile puse de participanti (peste 100 de comentarii) au atins subiecte legate de afaceri cu flori, design floral, cati bani ai nevoie pentru a deschide o florarie, cum calculezi preturile buchetelor si aranjamentelor la vanzare, cum promovezi o florarie si multe altele.

Afaceri cu flori. Design floral. Raspundem intrebarilor legate de flori, florarii, decoratori florali, cursuri florari . Aici poti vizualiza live-ul cu Any si Ioana si te poti implica si tu in continuare. Comentariile sunt deschise si iti vom raspunde cu drag in viitoare transmisiuni.

Afaceri cu flori. Design floral

In cadrul LIVE-ului am oferit si premii speciale celor mai motivati si implicati floristi. Premiul 1 – un curs decorator floral ; Premiile 2-6 – un kit format din agenda floristului si un cleste profesional Oasis.

Premiile au fost oferite cu ajutorul partenerilor nostri:

Cursuri Creative

Flowers Market Holland

Oasis Accesorii

Momentul in care am anuntat castigatorii a fost si el surprins intr-un live special transmis in cursul serii de ieri. Live-ul si intrebarile castigatoare pot fi vizionate aici:

Momentul in care am anuntat castigatorii – floristi.

Citeste si: Trandafirii rosii – florile preferate ale romanilor