Aranjamente de Craciun

Aranjamente de Craciun, suntem deja in prag de Craciun si foarte multa lume da buzna in magazinele noastre offline, dar si online pentru a-si cumpara cele mai frumoase aranjamente Craciun pentru masa in familie programata pe 24 si 25 decembrie.

Clientii nostri prefera pentru propria casa aranjamente de Craciun micute spre medii, realizate din brad natural care sa emane mirosul specific in casa si decoratiuni uscate sau artificiale. Am discutat cu foarte multi clienti pe aceasta tema si spuneau ca prefera aranjamente de Craciun care sa reziste pana in ianuarie, fara sa se gandeasca la faptul ca florile se ofilesc sau ca bradul se scutura. De asemenea, clientii mi-au mai spus si ca prefera pentru aranjamentele de Craciun un vas special, care sa le inspire ideea de sarbatoare si pe care sa il poata pastra drept decor si in restul anului.

Aranjamente de Craciun pentru acasa

Am selectat din oferta noastra de Craciun cateva aranjamente care se potrivesc acestor preferinte ale clientilor. Aranjamentele sunt create din brad natural si decoratiuni uscate sau artificiale, alaturi de lumanari pentru un plus de „spirit de sarbatoare” si atmosfera specifica.

aranjament de craciun aranjamente de craciu conuri si lumanare aranjamente de craciun bradut aranjamente de craciun flori de bumbac

 

Aranjamente Craciun pentru cadouri

Cand vine vorba despre aranjamente pentru a fi oferite cadou cu ocazia Craciunului, preferintele clientilor sunt cu totul altele. Pentru a oferi un cadou de neuitat celor dragi din familie, prietenilor sau partenerilor de afaceri, cele mai cumparate aranjamente sunt cele cu foarte multe flori si in realizate in recipiente speciale. In astfel de aranjamente veti regasi adesea flori pretioase, cum ar fi trandafiri, brassica, orhidee, lalele sau amaryllis (floarea cea mai cumparata cu ocazia Craciunului, fie sub forma de planta, fie floare taiata).

aranjamente de craciun bouvardia aranjamente de craciun trandafiri albi aranjamente de craciun trandafiri rosii aranjamente de Craciun trandafiri

Cele mai frumoase aranjamente de Craciun raman cele pe care le consideri tu festive, care iti completeaza perfect stilul de decorare sau care reusesc sa transmita celor dragi cele mai calde urari de Craciun. Noi continuam livrarile de Craciun pana pe 31 decembrie, daca vrei sa mai faci o surpriza intarziata cuiva sau daca ai nevoie de un cadou repede-repejor. Vezi aici programul nostru de sarbatori.