Aranjamente florale de toamna

Aranjamente florale de toamna – Toamna este anotimpul meu preferat. Reusesc sa gasesc in acest anotimp doza perfecta de inspiratie din natura, culori care imi plac extrem de mult, combinatii rustice cu tente romantice si eleganta zburdalnica a frunzelor jucause. Flori de toamna

flori de toamna 2016

Acum este si momentul perfect sa va anuntam si sa va povestim totul despre noua noastra colectie, care contine 21 aranjamente florale de toamna in cutii. Colectia este una premium, extrem de pretioasa si speciala, care combina cu succes un best seller din oferta FlorideLux (cutii cu flori de toamna) si elementele naturale atat de dragi sufletului nostru: scoarta, elemente uscate din lemn, crengi, fructe, frunze ruginii.

Colectia se numeste sugestiv Golden Autumn pentru ca toate cutiile sunt marcate cu frunze aurii extrem de pretioase, de artar, stejar si frasin. Aceste elemente unesc perfect ideea de toamna din aranjamente cu simplitatea cutiilor. Sunt cadouri extrem de atractive vizual, cu o rezistenta florala de pana la 14 zile. Fiecare cutie este manipulata la productie si livrare cu manusi albe, iar felicitarile FlorideLux au fost si ele upgradate cu elemente aurii, asa cum va povesteste Marius in video-ul de mai jos:

Aranjamente florale de toamna

Fiecare aranjamente are o detaliere senzationala prin fotografiile de foarte buna calitate si video descriptiv, in care puteti observa cu usurinta toate decoratiunile si florile atat de speciale folosite in aceasta colectie. Ana Chira este designerul floral din spatele colectiei si a reusit sa stranga in fiecare aranjament cate un concept unicat de toamna, care surprinde intocmai farmecul autumnal atat de drag mie. In continuare am ales un top 5 personal cu cele mai frumoase aranjamente florale de toamna din noua colectie Golden Autumn si v-am facut la fiecare cate o mica descriere de continut, cu link si pret. Va invit cu mare drag sa comandati pentru toti cei dragi voua macar o cutie din oferta de toamna FlorideLux, va garantez un efect WOW, indiferent de destinatar.

cutii cu flori, aranjamente florale de toamna 2 cutii cu flori, aranjamente florale de toamna 3 cutii cu flori, aranjamente florale de toamna 4 cutii cu flori, aranjamente florale de toamna

cutii cu flori, aranjamente florale de toamna 5

1 thought on “Aranjamente florale de toamna

Comments are closed.