Aranjamente florale nunta 2019

Aranjamente florale nunta 2019 – descopera alaturi de noi tendintele pentru nunta 2019 in materie de aranjamente florale pentru mesele invitatilor, pentru aranjamente prezidiu, lumanari de nunta si buchete de mireasa. Anul 2019 se anunta unul sofisticat, elegant, complex si stratificat in texturi, combinatii coloristice si materialele folosite. Miresele sunt din ce in ce mai bine documentate si mai pretentioase, dorintele si preferintele cresc exponential, ducandu-ne intr-o zona regala, opulenta si absolut fascinanta.

Am creat pentru tine o galerie foto inspirationala cu Aranjamente florale nunta 2019 si ne dorim sa iti gasesti aici punctul de start pentru evenimentul tau de vis. Anul acesta aranjamentele de nunta combina clasicismul cu tot ce inseamna concept de design floral, tematica si personalitate. Nu este momentul sa fii timida sau retrasa! Dimpotriva! Aranjamentele de nunta trebuie sa exprime, ba chiar sa STRIGE numele tau si al viitorului tau sot.

Aranjamente florale mese nunta

Aranjamente florale nunta ieftine

Pachete nunta buchet mireasa si lumanari de nunta

Vino in florariile noastre pentu oferte personalizate

FlorideLux Bucuresti – Bd.Iuliu Maniu nr.7

FlorideLux Brasov – Str. Zizinului 3

FlorideLux Ploiesti – Bd. Libertatii 7

FlorideLux Constanta – Bd.Tomis 228  

WhatsApp: 0722560914

Email: contact@floridelux.ro

Specialistii floristi FlorideLux pot recrea orice design sau model iti doresti. Experienta noastra in nunti si evenimente speciale se extinde pe parcursul a 15 ani de zile, realizand peste 500 de decoruri florale de eveniment.

Galerie FOTO Aranjamente florale nunta 2019

Un gând despre „Aranjamente florale nunta 2019”

Comentariile sunt închise.