Brazi de Craciun din flori

Brazi de Craciun din flori este un nou trend international care a luat amploare anul acesta. Desi am urmarit acest trend la nivel de targuri si idei inspirationale pentru Craciun 2015 inca din luna martie si chiar am incorporat ideea in colectia noastra de Craciun, abia acum cateva zile am observat si un articol detaliat despre brazi de craciun din flori pe site-ul BoredPanda.com .

Articolul cu foarte multe poze inspirationale spune ca: „Florile sunt ultimul lucru care iti poate veni in minte atunci cand vine vorba despre decorarea brazilor de Craciun. Cu toate acestea, foarte multi oameni au decis anul acesta ca globurile, beteala si funditele sunt deja demodate, asa ca le-au inlocuit cu flori artificiale, flori naturale sau flori uscate, iar rezultatul este senzational de fiecare data! ”

brazi de craciun din flori

Este, intr-adevar, o idee decorativa cu un efect vizual fantastic. Acest tip de brazi sunt insa best seller in Romania in perioada de Craciun de peste 13 ani de zile, cel putin de cand ne-am apucat noi de florarie. Sub alta forma, desigur, dar romanii cumpara brazi de craciun din flori de foarte multa vreme. Fie precum cadou, fie precum un detaliu decorativ in propria casa sau birou, acest tip de decoratiune este in trend la noi dinainte sa se fi gandit cineva din afara la aceasta idee.

Si nu veti crede, dar trendul porneste din piata de flori (da, vestita piata de flori Cosbuc, din Bucuresti), unde floraresele fac brazi de Craciun manuali. Pe suport de burete sau suport de lemn si papura, se creeaza manual, creanga cu creanga, braduti decorativi din brad natural. Cu maiestrie, floraresele urmaresc sa construiasca din crengutele de brad proaspat (thuja, brad olandez sau brad romanesc), o forma piramidala. Si apoi din loc in loc se plaseaza flori, fundite si globuri. Bradul este pus intr-un ghiveci din plastic sau ceramica si apoi vandut clientilor care vor ceva deosebit.

Anul acesta si noi am creat braduti manuali decorati cu flori naturale (trandafiri, orhidee, flori de bumbac, crini, crizanteme) sau turta dulce, scortisoara, felii de portocala, globuri, fundite, iar clientii de florarii online si offline (se vand foarte bine si in florariile noastre clasice din Bucuresti, Brasov si Cluj) au adoptat excelent ideea. Toate modelele noastre pot fi vizionate aici: brazi craciun.

Modele brazi de Craciun din flori (pentru inspiratie):

brazi de craciun din flori albe

brazi de craciun din flori colorate

brazi de craciun din flori rosii

brazi de craciun din flori roz

 

1 thought on “Brazi de Craciun din flori

Comments are closed.