Brazi online

Brazi online – brazi naturali, brazi in ghiveci sau brazi artificiali. In urma dezvoltarii internetului din ultimii ani, acum poti comanda orice online. Se pot comanda brazi online, decoratiuni de Craciun si tot ce este necesar pentru acasa, le poti comanda online si primesti fara probleme comanda la domiciliu.

Brazii online, speciali pentru Craciun se pot comanda fara probleme si de pe site-urile noastre. Oferta noastra completa sa poate regasi in magazinul nostru specializat pentru Craciun, BrazideCraciun.ro, se pot comanda pe FlorideLux.ro sau chiar si pe Emag.ro.

Produsele pe care le oferim sunt impartite in 3 mari categorii:

 • brazi de Craciun naturali;
 • brazi de Craciun artificiali;
 • brazi de Craciun in ghiveci.

Brazi online - avantajele noastre

 

Citeste si: sarbatorile de iarna cand trebuie sa oferim flori! 

Brazi online – beneficiile unei comenzi online

Brazii de Craciun pe care noi ii comercializam sunt import Europa, ei fiind crescuti in pepiniere specializate pentru Craciun si taiati doar pentru aceasta ocazie, pentru clienti agreati. Brazii nu se taie direct din paduri si nici nu vitregim natura. Coronamentul soiului de brad Abies Nordmaniana este bogat in partea de jos, ramurile apoi rarindu-se inspre partea de sus, creand forma clasica de con, binecunoscuta pentru orice brad.

La atingere, acele brazilor de Craciun din acest soi sunt foarte fine, nu inteapa si nu sunt dure. Pentru acest soi durata de viata in suportul de brad este de pana la 3 saptamani, cu recomandari specifice de ingrijire, pe care le veti primi la livrarea bradului.

 

brazi online naturali

Brazii artificiali sunt o varianta foarte economica, moderna si usor de utilizat / depozitat pentru un decor de Craciun frumos, placut, in tendinte mereu. Daca ai un apartament mic, un buget limitat, copii / animale de companie care nu se impaca deloc cu brazii naturali sau daca ai o firma cu cerinte specifice de decor, atunci brazii artificiali sunt o varianta ideala.

Aspectul acestor brazi artificiali este foarte veridic, sunt usor de montat si usor de depozitat dupa sarbatori, chiar in cutia lor originala. La livrarea de brazi artificiali din magazinul nostru, vei primi si instructiuni in limba romana de montare si apoi demontare, dar si depozitare.

Fiecare brad artificial are inclus in pachet: suport brad / stativ, crengute, instructiuni de montare / demontare si depozitare. Brazii artificiali sunt livrati demontati, in cutia lor originala, sigilati. Montajul se efectueaza de catre client, recomandam sa folositi instructiunile noastre specializate. Oferim livrare gratuita brazi artificiali oriunde in Romania!

brazi online artificiali brazi online artificiali 2

Brazii in ghiveci au devenit o varianta de decor de Craciun extrem de populara in ultimii ani in Romania, promovandu-se o atitudine ecologica.

Citeste si – Top cele mai frumoase aranjamente de Craciun

Brazii in ghiveci sunt de 2 tipuri:

> cu radacina, replantabili

> cu radacina, cu sanse mici de prindere la replantare

Cei cu radacina, replantabili, sunt special crescuti pentru acest tip de activitate. Automat, si pretul este un pic mai mare, insa inainte de a face o astfel de achizitie, este important sa ai un spatiu de replantare potrivit unui conifer. Replantarea se face de obicei imediat dupa primul dezghet.

Bradutii cu radacina, in ghiveci, cu sanse mici de replantare, pot fi pastrati dupa sezonul Craciunului in continuare in ghiveci. Se recomanda o anumita tehnica de ingrijire (vei primi la livrare instructiuni de ingrijire adecvate tipului de brad in ghiveci ales) si plasarea la exterior de la un anumit moment, insa te poti bucura tip indelungat de acest mic prieten al naturii, in confortul propriei case sau a propriului birou, fara sa necesite replantare.

brazi online in ghiveci brazi online in ghiveci 2

 

Recomandarea noastra, a specialistiilor este plasarea unei comenzi pentru brazi online. Pe langa reducerea obtinuta si livrarea gratuita, poti avea urmatoarele avantaje in comandarea unui brad online:

 • call center dedicat – ai parte de ajutor de la primul apel, pana la livrarea comenzii plasate;
 • brazii sunt import propriu din tarile nordice;
 • comanzi acum si livrarea va fi cand ai nevoie, incepand cu 1 Decembrie 2016;
 • brazii naturali au ace fine, sunt usor de intretinut, rezista pana la 3 saptamani;
 • primesti la livrare, alaturi de bradul comandat si instructiuni de cioplire a bradului si de intretinere pentru a fi verde cat timp este nevoie;
 • brazii in ghiveci pot fi replantati sau folositi doar un sezon, in functie de alegerea ta;
 • brazii in ghiveci din stocul nostru sunt plantati, crescuti si ingrijiti in Romania, calitate garantata, rata de prindere de peste 90%;
 • brazi in ghiveci foarte frumosi, stufosi si rezistenti;
 • BrazideCraciun.ro sustin productia din Romania si poti regasi in oferta lor brazi in ghiveci din pepiniere romanesti, aclimatizati si pregatiti pentru sarbatori fericite.
 • primesti 100 % banii inapoi daca nu esti multumit.

 

Te asteptam cu drag cu cele mai frumoase flori si cadouri, brazi online si cosuri cadou in una dintre locatiile noastre:

 • Bucuresti – Atelier de lucru si centru de livrari – Bd. Iuliu Maniu nr 7, corp N, Incinta Apaca
 • Bucuresti – Floraria FlorideLux – Calea Mosilor nr 209
 • Brasov – Floraria FlorideLux Brasov – Str Zizinului nr 3
 • Cluj – Floraria FlorideLux Cluj – Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr 19
 • Numar telefon : +40372.740.106
 • E-mail : contact@floridelux.ro