Buchete de flori

Buchete de flori – una din cea mai dificila tehnica florala din industria noastra este cea a realizarii buchetelor de flori in X (adica buchete pe rotund). Ok, veti spune — … Serios! Pui niste flori una langa alta si gata! Ei bine, nu, tehnica de lucru a buchetelor de flori in X chiar este una dintre cele mai complexe si rar impamantenite modalitati de realizare a buchetelor din Romania.

Buchetele pe rotund sunt cele mai vandute tipuri de buchete din Romania, pentru ca sunt voluminoase, sunt atractive, sunt grasute si frumusele foc. Insa putini clienti stiu sa diferentieze buchete de flori prost facute de buchete de flori corect facute. De aceea tehnica de lucru in X este si una dintre probele pe care le dam la interviurile noastre de angajare floristi -> apropos, angajam florari! Buchetele pe rotund pot fi efectuate floare langa floare sau pe pe baza de verdeata.

Buchete flori, cele mai cumparate buchete de romani in florarii magazine si in florarii online

Adevarata maiestrie si experienta in realizarea buchetelor pe rotund consta in coordonarea rapida a miscarilor, mentinerea X-ului in mana chiar si la rotirea buchetului, viteza de lucru si legarea buchetului corecta, cu mentinerea X-ului. Buchetele de mireasa in X sunt realizate floare langa floare, cu tijele curatate complet de frunze si X-ul se formeaza imediat sub codite, foarte simplu si destul de usor de inteles si de pus in practica chiar si de un incepator. Iata mai jos un mic video de pe WikiHow despre aceasta tehnica:

La buchete de flori cu baza de verdeata este un pic mai dificil, pentru ca lucram cu flori curatate de frunzis doar pana la jumatate si crearea X-ului la jumatatea tijei. Practic tehnica de lucru pe rotund exemplificata in video-ul de mai sus se aplica intocmai, insa pui o floare, un fir verdeata, o floare, un fir verdeata si construiesti buchetul de la mijlocul tijei, conferindu-i astfel volum. In acest mod reusesti sa vinzi un buchet cu putine flori, insa care garantat face o impresie senzationala si costa putin => client fericit. De asemenea, este foarte important ca la legarea florilor cu raffia, X-ul sa se mentina si florile sa nu se adune unele intr-altele, pierzand volum. Iata mai jos designerul nostru floral, Ana Chira, realizand un astfel de buchet:

Mai jos va lasam buchetele de flori bestseller din cea mai buna florarie online din Romania, FlorideLux:
buchete de flori orhidee si trandafiri buchete de flori trandafiri roz buchete de flori trandafiri si frezii buchete de flori, trandafiri rosii

Photo&retouch: Marius Dosinescu

Designer floral: Ana Chira

Descopera in floraria online FlorideLux alte 2000 de modele buchete cu flori splendide, la oferte speciale!