Buchete de mireasa 2017

Buchete de mireasa 2017 – am facut pentru voi o selectie cu cele mai frumoase buchete de mireasa 2017, continuand seria de tendinte nunti 2017, pe care am inceput-o pe blogul meu. Exact cum spuneam si in articolul anterior, in nuntile anului 2017 sesizam o preferinta a mireselor internationale catre buchete foarte relaxat, in nuante suave si foarte romantice.

Buchete de cununie la cele mai bune preturi, cu livrare gratuita

In general se prefera aspectul foarte natural, parca desprins din salbaticia si dezordinea specifica florilor de camp, a padurilor sau sa gradinilor neingrijite. La nivel de texturi specifice buchetelor de mireasa pentru anul 2017 sesizam foarte multe flori cu o cupa mare, ampla, foarte multe straturi de petale, aspect ascutit impletit cu rotunjiri placute, multa verdeata in diverse nuante de verde deschis, inchis, army, chiar accente de gri si ramuri naturale in increngaturi cat mai fluide.

Daca ar fi sa sumarizez acest trend in cateva cuvinte, as alege: „rustic, minimalist si salbatic”.

buchete de mireasa 2017

Precum colorit, buchetele de mireasa in 2017, la nivel international, ne incanta cu tonuri de mov, burgundy, piersica, crem alb unt sau crem taupe. Am facut mai jos o mini-galerie de fotografii pentru mai multa inspiratie in aceste tendinte nunti 2017 la nivel international:

Aceste trenduri arata bine in poze, sunt instagram worthy, insa in Romania nu se aplica neaparat. Aceste tendinte minimaliste nu se aliniaza neaparat cu stilul latin / european. Am facut pentru voi si o selectie de buchete de mireasa 2017 ideale pentru viitoarele mirese din Romania, luand in considerare preferintele clientelor noastre si discutiile deja purtate pe diverse cereri punctuale / evenimente pe care le avem in discutie pentru 2017.

Pachete de nunta la preturi speciale pentru tine! Buchete de mireasa si lumanari de nunta asortate, splendide!

Buchete de mireasa 2017 in Romania

In continuare va prezentam alegerile si recomandarile specialistilor in nunti FlorideLux.ro pentru buchete mireasa 2017. In continuare sesizam in Romania o tendinta foarte mare catre eleganta, stil glamour, princess / royalty, cu flori multe, foarte atent alese, nuante suave de roz prafuit, crem sau alb. In 2017 miresele din Romania sunt discrete in alegeri, mizand pe eleganta simplitatii si pe foarte mult bun gust.

Modele buchete mireasa 2017

buchet de mireasa bujori, buchete de mireasa 2017 buchete de mireasa 2017 buchete de mireasa 2017, buchet alb buchete de mireasa flori roz, buchete de mireasa 2017 buchete de mireasa 2017 cu frezii albe