Ce flori oferim de Florii

Ce flori oferim de Florii

Ce flori oferim de Florii, Florile sunt un simbol al primăverii și sunt folosite în mod tradițional de sărbătoarea Floriilor, la Paște ca și cadouri, piese centrale și decorațiuni religioase. Există o mare varietate de flori care au o semnificație specială de sărbătorile pascale.

În acest articol vă prezentăm câteva dintre tipurile populare și semnificațiile lor comune, pentru a vă ajuta să decideți ce flori să le oferiți sărbătoriților de Florii.

Ce flori oferim de Florii – Lalele

Lalelele sunt un semn precoce al primăverii și renașterea sezonului după iarnă. Ele sunt adesea date pentru a indica sentimentul de dragoste. Cu toate acestea, un buchet de lalele poate indica, de asemenea, că destinatara/ul este special/ă pentru cadou.

Zambile

Aceasta este o alegere populară pentru parfumul incredibil și florile delicate. Culorile zambilelor au semnificații diferite. Albul poate însemna că destinatarul este frumos sau că cineva se roagă pentru el.

Violetul poate fi considerat o scuză. Rozul este o indicație a jucăușului. Deși nu toată lumea știe semnificațiile culorilor florilor, zambile galbene ar trebui evitate, deoarece acestea sunt considerate a indica gelozie.

Margareta

Margaretele, la fel ca și narcisele, sunt considerate vesele și sunt preferatele sărbătorilor pascale. Margareta albă simbolizează o natură și puritate calmă și senină. Margaretele sunt, de asemenea, parfumate, adăugând o notă plăcută pieselor centrale și decorațiunilor. În timp ce albul ar fi prima alegere pentru Florii, margaretele sunt disponibile în galben, roz, roșu, violet, maro și mai multe culori.

Narcise

Narcisa este unul dintre primele semne ale primăverii. Narcisele pot avea o conotație romantică sau pur și simplu arată că aveți un mare respect pentru destinatar. Cu cât buchetul de narcise este mai mare, cu atât este mai mare respectul pentru destinatar. În alte țări, narcisele sunt cunoscute sub numele de clopote de Paște.

Puteți selecta flori individuale, flori în ghiveci sau aranjamente florale cu posibilitatea de a le personaliza. Fie că alegeți un cadou cu semnificație religioasă sau pur și simplu o sărbătoare a primăverii, FlorideLux este gata să vă ajute să selectați cadoul perfect de Florii.

Cadouri și flori de Florii

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro