Coroane online

Coroane online este un subiect foarte sensibil pentru oricine. De multe ori ne-am lovit de clienti carora le-am povestit ce tip de proiect mai avem in domeniu si s-au aratat infiorati. De asemenea, am avut de-a face si cu foarte multi floristi de-a lungul carierei mele care refuzau sa faca coroane, pur si simplu.

Comanda coroane si jerbe funerare online aici

Sunt de acord ca este infiorator si tenebru, poate chiar dezgustator. Insa coroanele funerare fac parte din motto-ul nostru, alaturi de tine in orice moment, cu cele mai frumoase flori. Ne-am lovit de foarte multe situatii neplacute, povesti triste, momente de rascruce in care iti vine sa spui „Nu mai fac nici o coroana, niciodata!”, insa cumva, la finalul zilei, ramai cu gandul ca ai facut ceva frumos, ca prin florile noastre am adus un strop de frumusete, culoare, mireasma si speranta in viata cuiva indurerat… Vezi aici coroane funerare de lux

coroane online, coroane funerare

Coroane online se pot comanda de pe website-ul www.coroane.ro, parte a portofoliului de proiecte online FlorideLux. Coroanele se pot comanda online, pe email, telefonic, pe whatsapp, pe Facebook sau chiar si Skype. Este o modalitate la indemana si accesibila pentru a trimite un gand bun si o mangaiere in cele mai grele clipe persoanelor dragi, atunci cand esti prea departe de ei. Desi la inceput serviciul de comanda coroane online se adresa exclusiv romanilor din diaspora, acum primim foarte multe comenzi din partea companiilor, din partea persoanelor foarte ocupate, dar si din partea romanilor care locuiesc in anumite oras si doresc sa trimita coroane funerare si jerbe funerare in alte orase, tot din tara. Astfel, se dovedeste a fi chiar foarte la indemana pentru oricine.

Citeste si: Coroane funerare online

Sunt mandra de acest proiect pentru faptul ca a avansat foarte mult in timp. Desi la inceput intermediam, de cativa ani buni intreaga productie se face in atelierele FlorideLux, livrarea este gratuita in peste 12000 de localitati din Romania, iar de curand am introdus imprimarea (nu notarea de mana!) a mesajului pe panglica funerara, serviciu inclus in pret.

Livrarile se pot face de luni pana duminica, in conditii de profesionalism, seriozitate si promptitudine. Este foarte important de stiut ca pentru coroane funerare online folosim doar flori proaspete, de calitate!

coroane-funerare-online-cruce coroane-funerare-online-inima coroane-funerare-online

Coroane funerare Bucuresti coroane-funerare