Cum se face un buchet de flori?

Cum se face un buchet de flori? – daca esti in cautare de informatii despre realizarea unui buchet de flori la nivel Hobby, am creat pentru tine un articol cu pasi exacti. Tehnica descrisa este pentru nivel incepator si este impartasita cu tine de catre specialistii FlorideLux, cea mai buna florarie online!

Expertii nostri florari au o experienta de peste 15 ani de zile in design si floristica profesionala. Ana Chira, care este si director creatie la FlorideLux, este trainerul principal in cadrul seriei de cursuri decorator floral pe care le sustinem in atelierele noastre.

„Din suflet pentru suflet este motto-ul dupa care ma ghidez si abia astept sa va cunosc pe fiecare dintre voi. Sunt sigura ca vom crea impreuna cele mai frumoase aranjamente florale!” spune Any Chira.

Cursurile noastre sunt construite pe nivel de experienta, astfel ca poti invata floristica rapid si bine, chiar daca nu ai mai facut acest lucru niciodata. Dar te poti si perfectiona daca esti un florist cu experienta sau poti invata cum sa conduci o afacere de succes in domeniu. Poti afla mai mult informatii despre Cursuri florist FlorideLux apeland telefonul: 0372740106.

Cum se face un buchet de flori?

Cum se face un buchet de flori?

De ce materiale ai nevoie?

  • O vaza curata – Dezinfectata si umpluta pe jumatate cu apa la temperatura camerei
  • Foarfeci foarte bine ascutite
  • Un cutit – pentru a indeparta eventuali spini
  • Hrana sau conservant floral
  • Flori si verdeata, dupa bunul plac
  • Creativitate

Pasul 1: pregatirea florilor si a frunzisului, curatati orice frunza ar putea sa stea in apa / sub nivelul apei.

Pasul 1: curatarea frunzisului care ar putea ajunge sub apa

Pasul 2: Taie tulpinile in functie de inaltimea vazei, una cate una. Cupele de floare trebuie sa fie peste buza bazei cu o treime sau doua treimi, maxim. Asadar, daca vaza are 25 cm, spre exemplu (inaltime), atunci intregul aranjament floral, cu tot cu vaza poate avea o inaltime de 75 cm.

Pasul 2: Taie tulpinile in functie de inaltimea vazei

Pasul 3: Imediat dupa taiere, aranjati fiecare floare si verdeata in vaza direct. Este important si de ajutor sa le taiati pe toate aproximativ la aceeasi inaltime.

Pasul 4: Foloseste in mijloc o floare mare si frumoasa, care sa atraga atentia. Foloseste florile in numar impar (pe soiuri si culori) si aranjeaza florile si verdeata in straturi, de preferat in X.

Pentru alte tehnici hobby de design floral sau tehnici profesionale de realizare a buchetelor si aranjamentelor florale, va invitam sa participati la cursurile organizate de FlorideLux, in parteneriat alaturi de Cursuri Creative. Vezi mai jos, in video, cum se desfasoara cursurile noastre si cateva testimoniale de la cursanti:

Cursuri Design floral, cele mai bune cursuri design floral din Romania

Citeste si alte articole despre cursuri floristica si cum poti sa faci buchete:

Cursuri Flori de Lux

Motive sa te inscrii la curs florist

Florar decorator: ucenicie sau cursuri de florar?

Cursuri de florar decorator

Top 3 combinatii florale cu care nu dai gres in florarie