Cutii cu flori de lux

Cutii cu flori de lux – sunt extrem de fericita sa va anunt ca am reusit sa lansam o mega-colectie dedicata sezonului de primavara-vara 2016 si a iesit… WOW! Din pacate in ultima perioada nu am mai avut timpul necesar sa scriu atat de mult pe cat mi-as fi dorit pe blog pentru ca am pregatit o colectie cu peste 300 de produse si munca din spate a fost titanica. Cutii cu flori de lux este colectia premium Exclusive Gifts 2016.

Colectia se traduce in:

  • 2 luni de pregatire pentru productie
  • 3 zile de productie efectiva
  • 3 zile de fotografiere
  • mii de poze realizate
  • 500 de poze finale prelucrate
  • 3 zile pentru introducere produse, prelucrare preturi si realizare descrieri
  • 2 saptamani de lucru pentru noua pagina de produs si prezentare

prezentare pagina produs FlorideLux

Noile cutii cu flori de lux se diferentiaza prin simplitate, eleganta si rafinament. Avem pentru clientii nostri 3 marimi de cutii: mici, medii si mari, albe si negre. Cutiile sunt livrate cu capac si toarta din panglica satin, forma acestora fiind tubulara / rotunda. Cutiile sunt personalizate cu marca FlorideLux, cu folio auriu. Este o marca de incredere, un semn al calitatii, al luxului, al respectului fata de clienti.

Toate cutiile sunt manipulate cu manusi albe din bumbac, atat la productie, cat si la livrarea catre destinatar. Livrarea in sine, pe langa manusi, se face doar la costum, pentru o experienta de lux pana in cele mai mici detalii. Cutiile sunt realizate manual intr-un atelier de productie romanesc, din carton de cea mai buna calitate. Finisajele cutiilor spun multe despre calitatea productiei, iar rezistenta cartonului impune standarde ridicate.

floridelux cutii cu flori de lux

Cutii cu flori de lux

Designerul din spatele acestei colectii este Any Chira, colega noastra de peste 5 ani de zile. Este un florist extrem de talentat si dedicat, care acorda o atentie speciala la detalii, la prospetimea si ingrijirea florilor, la combinatiile de culori si tehnica florala pusa in practica. Fiecare produs creat de mainile talentate ale lui Any este cu adevarat o capodopera. Experienta sa totala in zona de floristica si design insumeaza peste 15 ani de zile.

Florile pe care am ales sa le folosim in colectie, impreuna cu Any, sunt flori rare, speciale, culese din toate colturile lumii. Am vrut sa folosim astfel de flori pentru ca simplitatea cutiilor este mediul perfect pentru a pune in evidenta prospetimea, eleganta si rafinamentul celor mai speciale flori. In aranjamentele florale din cutiile de lux veti regasi flori precum: fritilaria, phlox, leucospermum, trandafiri negri, trandafiri capuccino, trandafiri soi Ecuador, minirosa, orhidee imperiala, orhidee phalaenopsis, clematis, hortensii si multe altele.

cutii-cu-flori-de-lux-120

cutii-cu-flori-de-lux-169

Un alt element de noutate este schimbarea plicului pentru felicitarea cadou FlorideLux. Aceasta vine in completarea intregii colectii, cu tonuri de auriu si negru intens. Ca de fiecare data, plicurile cu mesajele clientilor nostri sunt livrate sigilate, impreuna cu florile premium. Garantia anonimitatii si confidentialitatii este in continuare garantata si pastrata cu sfintenie.

plicul floridelux

In colectie veti regasi peste 300 de produse unicat, dintre care 50 sunt doar cutia de flori, iar 250 de produse sunt cutia si un vin sau o sampanie din gama premium / deluxe recunoscute la nivel mondial. Preturile produselor incep de la 159 RON si se adreseaza cu succes oricarei ocazii din viata clientilor nostri: romantica, aniversara sau business.

Vezi aici cate flori a primit Kim Kardashian de ziua ei

1 thought on “Cutii cu flori de lux

Comments are closed.