Decorațiuni trandafiri criogenați

Decorațiuni trandafiri criogenați

Decorațiuni trandafiri criogenați, Trandafirii conservați sunt adevărați trandafiri! Un trandafir care arată și se simte ca un trandafir proaspăt smuls și totuși poate dura mult mai mult. Trandafirii conservați de la Flori de Lux au o frumusețe naturală superbă.

Acești trandafiri nu pot fi comparați cu trandafirii uscați, liofilizați sau de mătase. Pentru a conserva acest produs, se folosește un proces tehnic avansat prin care seva naturală din trandafiri reali este înlocuită cu un amestec lichid de glicerină, apă și coloranți.

Acest lucru are ca rezultat un produs superb care se simte exact ca un trandafir proaspăt smuls, arată complet natural, dar, de asemenea, durează mult mai mult! O alta metodă este de a îngheța trandafirii la minus 55 de grade, timp de 3 săptămâni. De aici si numele de „trandafiri criogenati”.

Care este secretul?

De fapt, se stabilizează procesul de creștere. În consecință, trandafirul își păstrează frumusețea naturală, luciul mătăsos-moale și o culoare puternică și frumoasă. În plus, spre deosebire de trandafirii reali, trandafirii conservați nu necesită apă sau alte îngrijiri.

De ce sunt populari trandafirii criogenați?

Acești trandafiri speciali sunt foarte populari în rândul designerilor, florăriilor și vitrinelor de magazine. Mai mult, le puteți vedea în mod regulat la nunți unde sunt folosite ca butoniere, pentru decorarea torturilor sau ca decor atractiv pentru masă.

Faptul că se organizează chiar ateliere speciale folosind trandafiri conservați arată că acest produs are un număr considerabil de „adepți”. Prin urmare, poate fi folosit perfect ca o decorațiune pentru mai multe tipuri de ocazii.

Aranjament trandafiri criogenați poșetă florală

Poșeta floralăeste patrată, acoperită complet cu frunziș auriu, scoarță naturală și petale criogenate. Decorul floral este perfect realizat de către maeștrii florali, din trandafiri criogenatți roz și trandafiri criogenați albi. Îmbrățișați și puși în evidență perfect de frunze aurite.

Geantă damă trandafiri criogenați

Un cadou senzațional de frumos, care poate fi păstrat amintire pana la 25 de ani. Geanta luxuriantă decorată cu piele alba, decorată cu detalii aurite, are pe laterale 4 trandafiri mov, 3 trandafiri albi și ruscus conservat. Este un accesoriu senzațional pentru petreceri de lux sau o decorațiune unică pentru dressing room.

Aranjament trandafiri criogenați Viva la Diva!

Poșeta este creată din trandafiri criogenați care durează până la 25 de ani și care nu necesită udare sau orice alt tip de îngrijire. Descoperă această poșetă luxuriantă decorată cu frunze negre, închizătoare aurie, 5 trandafiri criogenați, verdeață criogenată și evantai plastic cauciucat auriu, ramuri de copac.

Aranjament floral trandafiri criogenați

Descoperă acest aranjament în vas ceramică, din 7 trandafiri criogenați, iedera artificială, frunze aurite și o fundă foarte mare, din satin.

Colivie trandafir criogenat Hello, Spring!

Alege să oferi primăvara eternă cu noua noastra colivie vintage, decorată cu trandafir criogenat XXL roz pal și muschi conservat de cea mai bună calitate. Acum e momentul sa spui Bine ai venit, primăvară! Și să le faci celor dragi cea mai frumoasă surpriză ce va dăinui ca o amintire prețioasă și un obiect de decor deosebit până la 25 de ani. 

Trandafirii conservați FlorideLux sunt de o calitate extrem de înaltă. Aveți grijă de ei și vă vor oferi luni de plăcere.

Decorațiuni trandafiri criogenați

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro