Florarie online – cum comanzi flori

Florarie online – cum comanzi flori SAU cum poti sa faci o surpriza persoanei iubite in 2 timpi si 3 miscari. Florariile online s-au inventat tocmai pentru ca oamenii nu mai au timp. O data cu aparitia internetului, s-a creat o modalitate extrem de simpla si rapida pentru toti cei activi si foarte ocupati de a-si face cumparaturi simplu si rapid, la preturi la fel de bune ca si in locatiile unde te duci pe jos sau cu masina.

Florarie online – cum obtii succesul

Aceasta facilitate s-a inventat si pentru flori – fiinte gingase si perisabile – cu prima florarie cu livrare┬ácare a aparut in anul 1910 in America. Cooperativa de florarii FTD oferea posibilitatea clientilor de a-si alege un buchet de flori dintr-un catalog printat intr-o florarie sau o sucursala a unei poste nationale. O data preluata comanda, FTD oferea telefonic mai departe comanda unei florarii locale (adica o florarie in orasul in care trebuia sa aiba loc livrarea), care se ocupa mai departe de felicitare, productia buchetului si livrarea efectiva. Studiu specializat pentru cumparaturile de flori online Constanta 2016

Ulterior, cu aparitia internetului si a calculatorului in fiecare casa / domiciliu / birou / institutii, cooperativa de florarii FTD si-a creat si o florarie online, adica un website tip catalog, din care oamenii puteau comanda florile dorite pe baza unei poze si apoi sa le si achite online, cu cardul bancar. Ei bine, acest tip de serviciu a devenit extreeem de popular la nivel international, pentru ca te ajuta cu distanta, cu timpul, cu timiditatea, cu surprizele placute si neasteptate. Practic florariile online iti fac viata mai usoara. Stiai ca si in Romania avem florarii online? ­čśÇ Si multe, chiar. Insa una singura a fost prima florarie online din Romania, deschizandu-si portile virtuale in anul 2003,, acum fiind cea mai mare florarie online. Acea florarie este www.floridelux.ro. Mai jos ai chiar si un video in care iti povestim un pic cum am ajuns aici si de unde ne-a venit ideea asta nebuneasca cu florariile online:

Cum comanzi flori din florarie online

Top 10 beneficii pe care trebuie sa le ceri de la orice florarie de la care comanzi flori online

Iata care sunt modalitatile simple si rapide prin care poti comanda flori online cu livrar oriunde in Romania sau in lume:

Pentru toate aceste modalitati de comanda beneficiezi de livrare flori GRATUITA in peste 12000 de localitati oriunde in Romania si livrare gratuita oriunde in lume. Ca si modalitati de plata iata cum poti achita florile comandate online:

  • plata prin card bancar prin website (pentru comenzile online, pe email, telefonic, whatsapp, facebook etc)
  • plata prin transfer bancar
  • plata cash la livrare
  • plata cash sau card in florariile FlorideLux in Bucuresti, Brasov si Cluj

florarie online, cutie cu flori florarie online - floridelux