Flori de toamna 2020 – idei si inspiratie

Flori de toamna 2020, idei si inspiratie pentru acest nou sezon!

Flori de toamna 2020 – idei si inspiratie pentru acest nou sezon cu drag oferite de echipa FlorideLux. Revenim cu un articol despre idei dragute si creative de decor de toamna pentru nunti si in aer liber, decoratiuni cu flori de toamna minunate.

Cadourile de toamna ale naturii sunt un material minunat pentru realizarea unei coroane de usa. Frunze colorate, fructe de padure, ghinde, castane si flori decoreaza intrarea casei si astfel se creaza o atmosfera placuta in zona de intrare. Frunzele de artar verde se transforma intr-un rosu si galben aprins toamna, o adevarata placere vizuala. Desigur, puteti pune si coroane cu flori de toamna pe masa sau le puteti atarna la fereastra.

Daca preferati un aspect minimalist, puteti incerca sa imbinati crizanteme in cosuri de rachita din fata intrarii casei, care intampina cu bucurie locuitorii si oaspetii.

Farmecul unei nunti de toamna este aparent imbatabil. Briza rece de toamna este o alternativa minunata la acele luni fierbinti de vara, iar scartaitul frunzelor de sub picioare ofera o coloana sonora de neinlocuit. Culorile florilor de toamna nu se limiteaza doar la portocaliu si rosu. Toamna este presarata cu tonuri pamantesti care reflecta peisajul idilic.

Tonurile de cupru si verdele profund induc un sentiment subestimat de lux pe orice masa de toamna, echilibrate de tacamuri mai atragatoare in carbune si negru, asociat cu portelan alb marmurat.

Indiferent de moment sau de ocazie, florile de toamna reprezinta solutia perfecta! Culorile subtile ofera un gust neutru linistitor in timp ce nuantele pastelate sau rosii indraznete ofera un sunet racoritor neasteptat.

Toamna este aici si se spune ca in acest sezon fiecare frunza este o floare. Ca si designeri florali, multe culori ne vin in minte si in mana in timp ce impletim modele elaborate de flori. Pe masura ce stralucirea toamnei umple aerul, ne bucuram ca am reusit sa va oferim aceste idei dragute si creative.