Flori pentru a spune Te iubesc!

Flori pentru a spune Te iubesc!

Flori pentru a spune Te iubesc! Trandafirii roșii sunt floarea romantică clasică și, oricât de clișeu ar fi putut deveni, există un motiv pentru care au rezistat testului timpului.

Trandafirii albi simbolizează adesea puritatea sau noile începuturi, dar atunci când sunt amestecați cu trandafiri roșii, pot însemna unitate. Culorile mai calde ale galbenului și piersicii reprezintă prietenie și, respectiv, recunoștință sinceră, în timp ce portocaliul este îndrăzneț în mesajele sale de pasiune și energie. (În trecut, galbenul era mai mult asociat cu gelozia sau dezamăgirea, dar acest sens este rar folosit acum.)

Rozul este, de asemenea, o culoare clasică pentru trandafiri și reprezintă, de obicei, feminitatea, dulceața sau echilibrul. Cu toate acestea, rozul deschis poate accentua blândețea și fericirea, în timp ce rozul mai întunecat poate evidenția aprecierea și recunoașterea.

Găsirea mugurilor care trec de la galben la roșu poate fi un mesaj frumos cu privire la modul în care relația dvs. a trecut de la prietenie la mai mult, iar trandafirii de lavandă nu numai că oferă o culoare revigorantă de culoare, ci înseamnă și dragoste la prima vedere.

Trandafirii albastri sunt destul de rari, înseamnă atingerea imposibilului! Regăsiți mai jos un buchet superb marca Flori de Lux.

Exista totusi și alte tipuri de flori care îi pot transmite mamei sau partenerei de viață cât de mult o iubești!

Alstromeria – Aceste flori mici, asemănătoare crinului, sunt populare în buchetele de flori FlorideLux. Cunoscută și sub numele de Crinul peruvian, alstromeria reprezintă devotament și prietenie. Aceste flori sunt ideale și pentru a le transmite mamei, pentru a-i spune cât de mult o iubești!

Flori pentru a spune Te iubesc!

Picăturile căzute pe pământ s-au transformat în crini. Când Afrodita a văzut crinii, ea a fost geloasă pe frumusețea lor și i-a blestemat astfel încât să aibă vârful proeminent în interiorul lor.

Crinii sunt adesea văzuți la nunți și evenimente religioase, dar vin și cu propriul lor mit grecesc. Când Hercule s-a născut dintr-o femeie muritoare, Zeus a vrut ca el să fie puternic, așa că l-a adus la Hera ca să alăpteze. Când a aflat al cui era bebelușul, l-a aruncat pe Hercules, provocând laptele matern să se stropească peste cer.

Flori pentru a spune Te iubesc!

Din cauza acului vârf central (adevărata floare a plantei), crinii sunt asociați cu fertilitatea. Cu toate acestea, datorită descrierilor lor în arta creștină, ele sunt, de asemenea, legate de credință, puritate și înviere. În timp ce crinii de cală au conotații de culoare foarte asemănătoare cu trandafirii, violetul înseamnă pasiune, iar negrul înseamnă eleganță enigmatică.

Nu uita ca îi poți transmite oricând și mamei cât de mult o apreciezi și iubeșsti, nu doar iubitei tale! Iar aceste flori recomandate de noi pot fi, de asemenea, transmise mamei!

Margaretele au și mai multe mituri și potențiale semnificații. Sunt legate de zeița Noridc Freya, care reprezintă maternitatea, fertilitatea și frumusețea; în folclorul celtic, zeii le dau părinților care și-au pierdut copilul; iar în miturile romane, ele pot simboliza iubirea de sine, transformarea și puritatea.

Margaretele sunt vesele și pozitive. Dacă doriți să le alegeți pentru iubirea voastră adevărată, spuneți-le acest lucru: aceste flori sunt de fapt făcute din două flori, mijlocul galben și inelul exterior alb, dar pentru că funcționează atât de bine împreună, au devenit una.

Idei mesaje flori pentru mama

 • Chiar dacă suntem departe, nu te-am uitat de Ziua Mamei!
 • Mama este un cuvânt atât de special, cel mai frumos pe care l-am auzit vreodată. Un buchet de flori pentru tine! Mamă ești atât de specială, ești pur și simplu cea mai bună!
 • Tati a spus că margaretele sunt preferatele tale. Nu am putut găsi un buchet de margarete, așa că ți-am luat un buchet superb de crini!
 • Inima unei case este o mamă, a cărei dragoste este caldă și adevărată. Casa noastră este o casă dulce, cu o mamă minunată ca tine.
 • Te iubim mai mult decât ieri, dar nu la fel de mult ca și mâine.
 • Ești uimitoare și te iubim atât de mult, mamă!
Flori pentru mama, buchete pentru mama, cadouri pentru mama ta!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate
Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online
www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro