Ce flori oferim de Sf.Maria si de Sf.Ana

Ce flori oferim de Sf.Maria si de Sf.Ana – pentru ca se apropie cu pasi repezi 2 sarbatori ortodoxe importante, m-am gandit sa va fac un mic ghid cu flori si cadouri potrivite pentru a fi oferite de Sf. Maria (8 septembrie) si Sf. Ana (9 septembrie).

Semnificatie nume Maria – Maria este poate cel mai indragit si popular nume biblic feminin folosit in Romania. Numele de fata Maria este expresia puritatii, fiind purtat de mama lui Iisus Hristos. Cu toate ca este poate cel mai popular nume de fata in toate culturile, semnificatia sa nu este una foarte sigura.

Flori pentru Sfanta Maria – 8 septembrie

Numele de fata Maria este de origine ebraica si inseamna „copil dorit”. Maria este unul dintre cele mai raspandite, dar si indragite prenume de fete din Romania. Fetele / femeile care poarta acest nume au o personalitate sclipitoare, debordanta si sunt ambitioase, o caracteristica ce le-ar putea aduce si esecuri, din cauza riscurilor nelimitate pe care si le asuma.

Pentru o astfel de personalitate neinfricata noi recomandam intotdeauna sa oferiti curajosul trandafir sau pretioasa orhidee. Trandafirul este o floare de o frumusete ravasitoare, care se desfata cu laudele si admiratia tuturor, insa cand este vorba sa se apere, nu se teme sa isi arate spinii. Orhidee este o floare speciala, orice femeie se simte unica atunci cand primeste o roiala orhidee. Insa aceasta floare este cu adevarat foarte cautata si rara, in acelasi timp. Trebuie sa stii sa o alegi si sa fii pregatit sa ii acorzi toata atentia.

Ce flori sa oferi de Sf. Maria – recomandarile specialistilor FlorideLux:

buchet luxuriant de toamna, din trandafiri, brassica si amaranthus
buchet luxuriant de toamna, din trandafiri, brassica si amaranthus

 

cutie pretioasa cu orhidee, hortensii si lisianthus
cutie pretioasa cu orhidee, hortensii si lisianthus

Semnificatie nume Ana – Numele de fata Ana reproduce un vechi nume ebraic – Hannah, purtat de mai multe personaje biblice, care inseamna „a avea mila, a binevoi”. Deosebit de interesanta este aparitia numelui Ana in diferite credinte, obiceiuri sau creatii populare romanesti. In descantece, de exemplu, Ana este prima dintre cele noua zane invocate sa-i ajute pe bolnavi.

Flori pentru Sfanta Ana – 9 septembrie 

Ana este unul dintre cele mai frumoase si raspandite prenume de fete de pe teritoriul Romaniei. Puternic inradacinat in literatura romana, numele ofera o aura aparte oricarei fetite care il poarta. Denota simplitate, dar totodata rafinament si o eleganta aparte.

Prenumele se preteaza la alinturi precum: Ani, Anuta sau Anisoara. Fetele / femeile care poarta acest nume sunt joviale, descurcarete si ambitioase. Unul dintre cele mai mari defecte este incapatanarea, care este insa izvorata din dorinta de a persevera in tot ceea ce isi propun.

Ce flori oferim de Sfanta Ana – 9 septembrie

Pentru o astfel de personalitate determinata si persuasiva, va recomandam capricioasa hortensie sau incapatanata crizantema de gradina, cunoscuta si sub numele de ochiul boului. Hortensia este frumoasa, delicata, fina la atingere, insa necesita foarte multa atentie si ingrijire. Atunci cand te afisezi cu o hortensie, simti ca esti rege in adevaratul sens al cuvantului, insa trebuie sa stii care ii sunt capriciile si nevoile pentru a te bucura mult timp de frumusetea acestei flori bogate. Crizantema de gradina ochiul boului este floarea perfecta pentru ANA pentru ca este o floare ce NU vrea sub nici o forma sa se ofileasca. Rezista si rezista in vaza zile in sir, lupta cu toti factorii externi pentru a fi alaturi de tine cat mai mult timp. In plus, aspectul sau jucaus si pufos te cucereste la fiecare privire si te face sa zambesti instantaneu.

cos crizanteme ochiul boului
cos crizanteme ochiul boului
buchet incantator de toamna cu hortensii, minirosa si celosia
buchet incantator de toamna cu hortensii, minirosa si celosia

Citeste si: 3 buchete business pe care ti le recomandam pentru Sf. Maria si Sf. Ana

Nu uita ca pe 12 septembrie este inceputul scolii, vezi ofertele special alese pentru tine!

1 thought on “Ce flori oferim de Sf.Maria si de Sf.Ana

Comments are closed.