Flori ziua indragostitilor – magie florala

Flori ziua indragostitilor - magie florala

Flori ziua indragostitilor – magie florala! Prezenta florilor e magica, e suficient sa ne aflam in preajma unei florarii pentru a castiga bunavointa sufletului delicat feminin. E un fapt demonstrat ca propunerile romantice facute in prezenta florilor au sanse maxime sa primeasca un raspuns pozitiv.

Flori ziua indragostitilor – magie florala sau emotii inflorite?

Florile ne reflecta cel mai bine starile emotionale, spun studiile de psihologie, asa cum arata un simpatic experiment. Astfel, aflati in fata vitrinei unei florarii, barbatii care au adresat un compliment unei femei si i-au solicitat numarul de telefon au avut cea mai mare rata de succes. Incomparabil mai mare decat daca propunerea venea in oricare alt loc, fie restaurant, magazin de pantofi sau patiserie.

Flori ziua indragostitilor - magie florala
Flori in dar de ziua indragostitilor

Cine s-ar fi gandit ca e atat de usor, ca un asemenea truc deloc ridicol si niciodata demodat poate sa ne aduca fericirea? Flori ziua indragostitilor – magie florala sau redescoperirea naturii umane, a frumusetii si emotiilor reflectate vegetal?

Nu v-am convins? Asa s-au gandit si cercetatorii, aceiasi simpatici psihologi, care s-au gandit sa mai faca un experiment. Au rugat 46 de femei, studente care s-au oferit voluntar, de diferite varste, sa priveasca pe un ecran un barbat care spunea cate ceva despre el. Jumatate dintre voluntare au privit dintr-o camera in care se aflau mai multe vaze cu flori, trandafiri, margarete si galbenele. Cealalta jumatate s-au aflat intr-o incapere identica, dar fara flori.

Ghiciti ce s-a intamplat? Femeilor din camera in care se aflau flori li s-a parut mai atractiv si mai interesant pentru o relatie acel barbat!

Misterul sufletului feminin infloreste datorita florilor

Care sa fie explicatia? Cum de florile sunt cel mai bun dar atunci cand ne propunem sa spargem gheata sau sa facem pasul urmator intr-o relatie? Cum de orice valoare materiala, in momentul privilegiat, paleste in fata unui superb buchet de flori?

E simplu! Prezenta florilor schimba imediat atmosfera, ne salveaza din banalul cotidian accentuandu-ne latura sensibila, pe care, altfel, nu am avea cum sa o scoatem la lumina.
Florile transmit incredere, deschidere si emotie mai mult decat orice altceva, cuprinzand intregul evantai de sentimente. Delicatetea freziilor, pasiunea trandafirilor, voiosia si misterul din cupa unei lalele, forta si eleganta gladiolei, timiditatea florilor de primavara… Toate, in cel mai complex limbaj creat de mama natura pentru a darui si … a primi. Pentru ca iubirea nu cere decat sa o primim, intr-un moment de tandrete pe care am putea sa-l prelungim la nesfarsit.

Flori ziua indragostitilor - magie florala
Cadou spectaculos

Apoi, daruirea unei flori inseamna o expeditie pentru barbatul indraznet. O expeditie intr-o lume a feminitatii, atat de complexa si de vasta, pe care fiecare femeie o poarta cu sine. Florile sunt un ghid pentru indragostit, o faclie cu care sa-si lumineze drumul spre tinutul pasiunilor, senzualitatii si fericirii.

Merita, deci, sa cerem ajutorul florilor in ziua cand tot universul sarbatoreste iubirea? Ne temem ca florile ne vor dezamagi? Hai sa le lasam pe ele sa-si faca magia, apoi, stim noi ce avem de facut!

Flori ziua indragostitilor - magie florala
O campanie FlorideLux.ro

Daruieste… si vei primi! O campanie FlorideLux.ro.

 

De unde te mai poti inspira de Ziua indragostitilor 2019?

Jurnalul unei flori – o poveste cum n-a mai fost alta

Cum sa o surprindem pe teritoriul ei

Cinci motive sa oferi flori de Ziua indragostitilor

Exploreaza pasiunile – Valentine’s Day

Dileme florale de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor… si pentru EL

Fascinanta poveste a Erosului

Ziua promisiunilor reinoite