Harta din flori pe Aeroportul Heathrow

Harta din flori – instalatii din flori efectuate de catre profesionisti, doar la FlorideLux!

Pasagerii care au calatorit pe Heathrow zilele acestea (aeroportul din Londra), au avut placerea de a vedea o instalatie florala splendida si parfumata, intrucat cei de la aeroportul londonez au dezvaluit publicului o harta de flori imensa chiar luni, 19 septembrie.

Harta din flori a fost creata de catre floristul Larry Walshe folosind peste 2000 de flori proaspete, cu o baza creata din tapiterie din material textil, pietre de chihlimbar si lemn de santal. Instalatia florala are o dimensiune de 3.4 X 5.4 m si poate fi admirata in Terminalul 5 al aeroportului. Instalatia va fi discponibila publicului pana maine, 24 septembrie 2016.

Floristul Larry Walshe, printre clientii caruia se numara Stella McCartney, Christian Dior si Dolce & Gabbana, a creat aceasta harta florala pentru a arata pe ea, prin creatie efectiva cele mai populare arome florale in functie de pozitionarea pe glob, ca o celebrare a vanzarilor record inregistrate pe aeroportul Heathrow pentru parfumuri in duty free. Peste 2.6 milioane de sticle de parfum sunt vandute anual pe Heathrow, 5 sticle per minut si se vand mai multe sticle de parfum pe Heathrow decat in orice alta locatie de profil din Marea Britanie.

Harta din flori pune accent pe cele 4 arome cheie care se vor comercializa si vor fi in trend in sezonul de Toamna / Iarna 2016-2017, respectiv: lemn, fresh, oriental si floral, in functie de preferintele clientilor din jurul globului. Vizitatorii care se apropie de harta pot simti olfactiv aceste arome in functie de pozitionarea pe harta.

Harta include trandafiri, lavanda, menta, madarin, scortisoara, ghimbir. Va las sa admirati mai jos instalatia florala:

harta din flori, aeroportul Heathrow, Londra
harta din flori, aeroportul Heathrow, Londra
harta din flori, aeroportul Heathrow, Londra, detaliu
harta din flori, aeroportul Heathrow, Londra, detaliu
harta din flori, aeroportul Heathrow, Londra, terminal 5
harta din flori, aeroportul Heathrow, Londra, terminal 5

Daca sunteti interesati de un astfel de aranjament floral, noi efectuam instalatii din flori 2D si 3D de orice dimensiuni, gradini verticale sau proiecte punctuale la cerere. Experienta noastra se extinde in zona de sculpturi florale din anul 2003. Efectuam: animale din flori, ursuleti din flori, catelusi din flori, logo-uri din flori, inima 3D din trandafiri, glob pamantesc din flori si orice alt concept floral iti doresti. Pentru o cerere de oferta ne poti contacta pe email contact@floridelux.ro sau la telefon 0372.740106.