Idei cadouri de Paște 2021

Idei cadouri de Paște 2021

Idei cadouri de Paște 2021, În timp ce ouă de ciocolată, jeluri și iepurași de ciocolată sunt o tradiție de Paște pentru mulți. Există o mulțime de alte cadouri mai dulci decât bomboanele pe care iepurașul de Paște le poate oferi. Dacă nu sunteți sigur ce altceva le puteți oferi familiei și prietenilor, aruncați o privire la aceste idei inteligente pentru Paște.

Coșuri cadou Paște

Coș Paște Blue Skies – Vă propunem un cadou ideal pentru mediul business sau pentru familie, prieteni, toți cei dragi. Va face senzație, pur și simplu, cu ocazia sărbătorilor pascale! Ambalarea acestui coș cadou de Paște se face în vid, cu decor amplu fundiță satin FlorideLux, logo auriu.

Cutie elegantă cu cadouri – Indiferent de ocazie, cutiile noastre premium reprezintă cadourile ideale pentru familie, prieteni sau colegi de birou. Ai rămas fără idei și nu știi ce cadouri să le faci apropiaților de Paște? Cutiile cadou de la FlorideLux sunt soluția ideală! 

Coș cadou Colorful Temptations, în care destinatarul va regăsi cu bucurie: 1 cutie de ceai Youthful Me, 2 cutii trufe varietăți speciale Monty Bojangles, 1 cutie bomboane fructate premium, oua de ciocolată delicioase. Dar și un set cosmetice & băutură lichior de vanilie Galliano.

Buchete flori de Paște

Buchet mix floral și păsări – cele mai frumoase flori de primăvară s-au strâns într-un buchet magnific, parfumat și foarte colorat. Este un buchet foarte voluminos, cu un diametru de aprox. 35 cm, alături de 2 păsări care se odihnesc pe o crenguță înzăpezită.

Perfecțiunea florilor de primăvară buchet dulce, plin de sentimente și culori încântătoare, pentru a-i aduce primăvara în suflet. Buchetul nostru întruchipează perfecțiunea florilor de primăvară, fiind realizat din trandafiri catifelați, mathiola feminină și veronica jucăușe.

Buchetul Iepurilă – viu colorat și urecheat! 🙂 Acest buchet de inspirație pascală este pregătit pentru a smulge cele mai frumoase zâmbete de la toți destinatarii sau destinatarele! 

Cutii cu flori primăvară

Cutiuță elegantă cu lalele și hortensii, pentru că florile sunt cu adevărat un dar magic! Simple, proaspete, delicate, ele sunt un cadou de nerefuzat în orice situație! In plus, o cutie cu flori te poate ajuta să ieși din încurcătură atunci când vrei să oferi unei femei un cadou frumos. Acum ai noua noastră cutiuță elegantă, cu lalele roșii, hortensia roz pudrat și veronica, gata să îți sară în ajutor!

Cutie trandafiri Funny Bunny – un model exclusivist FlorideLux, inspirat de iepurași. Oferă unei femei frumoase această cutie din trandafiri roșii extrem de proaspeți, livrat în cutie albă FlorideLux.

Cutie de lux trandafiri și orhidee, cele mai încântătoare și proaspete cupe de floare s-au strans într-un produs special creat pentru a fi pe gustul oricărei doamne. Albul imaculat al cutiei cu personalizare aurie contrastează magnific cu trandafirii mov, orhidee burgundy și bouvardia de un roz intens.

Idei cadouri de Paște 2021

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro