Inspiratia florala a saptamanii

Inspiratia florala a saptamanii vine de la Julie Mulligan, designer floral din America, cu un aranjament floral de Craciun plin de textura, culoare si profunzime. Acest aranjament floral atrage prin culorile terne, apropiate de natura si de pamant, dar care sunt atat de calde si placute ochiului!

aranjament floral craciun

Pe o coronita din burete Julia a asezat flori de hortensii, mure decorative, viburnum, schimia si brassica. Culorile florilor joaca intre rosu, maro si verde, creand imaginea unui aranjament floral sofisticat si regal, ca o trecere splendida intre toamna si iarna. In aranjament veti regasi si plante suculeent care confera o textura extraordinara, dar si cannecone uscat si eucalypt vopsit cupru. In mijlocul aranjamentului a fost plasata o vaza din sticla transparenta de inaltime medie si o lumanare pentru atmosfera.

Va recomand si eu sa protejati florile de focul lumanarii neaparat prin aceasta vaza mai inalta din sticla, pentru ca florile sunt foarte multe si apropiate precum aranjare de lumanarea din centru.

Rezistenta aranjamentului este de pana la 2 saptamani, cu un burete bine hidratat. Diametrul aranjamentului este de aproximativ 40 cm. Complexitatea aranjamentului este medie.