Livrare flori

Livrare flori este un serviciu pe care il practicam din anul 2003, cu mandrie si cu deosebit respect pentru clientii nostri. Livram flori oriunde in Romania, in orice oras, zona cu acces limitat, sat sau catun indepartat, pentru ca stim cat de dureros este sa fii departe de cei dragi, sa le duci dorul. FlorideLux s-a nascut ca un raspuns la solicitarile continue ale clientilor de a depasi limitele, de a fi alaturi de ei in orice moment si in orice colt al tarii.

livrare flori

In Bucuresti, Ilfov, Brasov si Cluj efectuam livrare flori prin soferii proprii, in masini echipate corespunzator si cu soferi trainuiti corect. In restul tarii insa livrarea de flori de face prin curierat rapid. Poate parea un pic nebunesc. Asa li se parea si lor (curierilor) acum 10 ani de zile. Nu au vrut sa ne accepte de clienti, spuneau ca nu transporta marfuri vii si ca nu pot sa ne asigure integritatea coletelor la livrare, fiind vorba despre flori sensibile. Dar noi am insistat si am persistat in ideea noastra de livrare flori oriunde in Romania si ne-am asumat inca din prima zi ambalarea corecta a florilor astfel incat sa poata rezista transportului.

Dupa negocieri si munca de lamurire de 6 luni de zile, firma de curierat rapid ne-au acceptat drept clienti. Aveam in gand doar cerintele clientilor nostri si dorinta de a reusi. Dar nu in orice fel! Ne doream o coletare rapida si simpla atat pentru noi, cat si pentru destinatar. Ne doream o prezentare impecabila si o rata de esec apropiata de 0. Nu am vrut sa pierdem clienti si nici sa facem rau florilor. Asa ca am inventat o cutie.

Modalitate livrare flori in provincie

Toti clientii care ne-au ales de-a lungul timpului sunt convinsi de faptul ca metoda noastra de livrare flori functioneaza si stiu care sunt beneficiile si avantajele livrarii de flori online. Acum este timpul sa ii convingem pe toti cei care au intrebari legate de serviciile noastre si de felul in care ajung florile la destinatie prin curierat rapid. Vezi video-ul de mai jos in care am explicat personal felul in care ambalam florile si ce primesti cand comanzi flori online prin floraria noastra.

Livrare flori online pe scurt:

  • comanda minima este de 60 lei, TVA inclus
  • ai livrare gratuita oriunde
  • primesti felicitare cadou
  • primesti poza martor inainte de livrare
  • ai instructiuni de ingrijire si plic cu hrana florala la fiecare livrare
  • beneficiezi de programul nostru special de fidelizare cu -20% discount daca ai comenzi de minim 1000 ron in ultimele 3 luni sau minim 10 comenzi in ultimele 3 luni