Mesaje Flori Dragobete

Mesaje Flori Dragobete – Ziua Indragostitilor romaneasca este Dragobetele si se serbeaza in fiecare an pe data de 24 februarie. Desi in mediul urban Ziua Indragostitilor oficiala este sarbatoarea numita si Sfantul Valentin, de pe 14 februarie, in restul tarii se celebreaza cu mult fast si mandrie Ziua Dragobetelui. Exista multe traditii de Dragobete foarte frumoase, pe care le-am cules deja pentru voi intr-un articol: Traditii flori de Dragobete – chiar merita citite, sunt foarte dragute!

Ce flori oferim de Dragobete?

Felicitari virtuale, mesaje flori Dragobete:

mesaje flori Dragobete
Share felicitarile virtuale FlorideLux! Ureaza celor dragi Happy Dragobete pe social media! Save&share!

Florile de Dragobete potrivite acestei ocazii sunt cu siguranta cu puternice influente primavaratice. Observam in comenzile de zi cu zi deja clienti care isi doresc flori mai colorate, mai parfumate, flori de sezon care sa aiba un aspect salbatic, relaxat si libertin, campenesc. Culorile cautate sunt galben, mov, albastru, portocaliu, nuantele de roz si albul pur. Toate acestea se regasesc cu succes in oferta variata a florilor de primavara daruita de catre anotimpul de primavara si de catre natura.

Specialistii FlorideLux au creat special pentru Dragobete 4 modele florale in concordanta cu dorintele clientilor nostri. Oferta contine 3 buchete senzational de parfumate, colorate, fresh, vesele, voluminoase si la preturi foarte bune si o cutie in forma de inima rosie, cu logo auriu FlorideLux, decorata cu trandafiri rosii si galbeni, cu decor panglica albastra. In completarea ofertei de flori de Dragobete, avem la oferta inimi de flori cu trandafiri proaspeti, catifelati si romantici.

Mesaje recomandate pentru Dragobete, flori de Dragobete, urari pentru felicitare:

  • Happy Dragobete, baby! ­čśÇ
  • Te iubesc si de Dragobete si de Sfantul Valentin, si in oricare alta zi! Toata viata mea!
  • De Dragobete vreau sa te intreb… Pot sa te sarut si eu?
  • Dragobete… O zi in care vreau sa iti ofer inima mea… autentica!
  • Dragobete fericit… alaturi de mine! Te iubesc!
  • Te iubesc enorm de mult! Dragobete, 24 februarie
  • Iubita mea, de Dragobete vreau sa iti declar pe romaneste dragostea mea eterna!
  • Romanii sunt mari poeti, insa eu nu am putut sa iti scriu nici o poezie de Dragobete… Totusi te iubesc! Te iubesc atat de mult incat nu pot respira fara tine! Te ador!
  • Subsemnatul, eu adica, declar azi, de Dragobete, ca m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc cu disperare!
  • Te iubesc nu numai pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt langa tine. La Multi ani de Dragobete!