Mesaje flori Sfantul Dumitru

Mesaje flori Sfantul Dumitru, o modalitate excelenta de a ne exprima frumos, civilizat si prieteneste fata de toti sarbatoritii zilei de 26 octombrie pe diverse canale: mesaje, SMS, email, social media, prin trimitea de flori pentru Sfantul Dumitru acasa sau la serviciu etc.

Data de 26 octombrie este una speciala pentru ca ii sarbatorim pe toti cei care poarta numele de Dumitru / Dumitra si variatii ale acestuia. Exista in Romania 315.000 de persoane cu nume demne de sarbatorit la aceasta data:

Nume de barbati derivate din Dumitru: Dumitru, Dimitri, Mitica, Dimitrie, Dumitrache, Mitru, Mitrea, Mitache, Dimitrica, Mitu, Dima.

Nume de femei care sunt sarbatorite: Dumitrica, Dumitra, Demetra, Dumitrita, Demetra, Dumitrana, Mita, Dumitriţa, Mimi.

Citeste aici: Ce flori oferim de Sfantul Dumitru?

mesaje flori sfantul dumitru
Best seller de toamna, dovleacul cu crizanteme burgundy apartine modelelor exclusiviste de dovleci cu flori 2016 si se potriveste perfect precum cadou special de Sfantul Dumitru!

Mesaje flori Sfantul Dumitru – recomandari de mesaje Sfantul Dumitru

Iata ce mesaje speciale va recomand cu drag sa imperecheati cu florile si cadourile oferite sarbatoritilor zilei de 26 octombrie:

  • Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa! Flori online Brasov
  • Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericit, iubit si bucuros. La multi ani, Dumitru!
  • In aceasta zi speciala iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, si fie ca Sfantul Dumitru sa te calauzeasca mereu in viata.
  • Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani, Dumitra!
  • La mulți ani Dumitru si abia aștept ca sa sărbătorim aceasta frumoasa zi.
  • Cel mai frumos la mulți ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulți ani si cat mai mulți bani si sănătate pentru ca e mai scumpa decat toate!
  • La mulți ani! Ziua numelui tău sa fie luminoasa si sa se prelungească in multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Vezi aici toata oferta noastra de flori de Sfantul Dumitru cu livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania sau aceasta felicitare cu flori pentru Sfantul Dumitru, pe care o poti distribui pe retelele de socializare. Succes!

flori de sfantul dumitru
Un alt cadou elegant, perfect pentru Sfantul Dumitru! Aceasta cutie neagra, cu logo in relief FlorideLux, este decorata cu flori exotice in nuante autumnale.

Recomandari flori de Sfantul Dumitru, oferte speciale:

banner-1024-x-400_florarie-online banner-1024-x-400-copy

Un gând despre „Mesaje flori Sfantul Dumitru”

Comentariile sunt închise.