Oportunitate afacere florarii

Oportunitate afacere florarii – astazi fac un apel catre toti colegii de industrie si vreau sa va povestesc despre o super oportunitate de a face bani impreuna. Impreuna cine? Impreuna voi cu noi, adica floristii / florarii / florariile locale si FlorideLux.

Este vorba despre reteaua floristilor din Romania FlowersNET, care actioneaza precum un agregator de comenzi online de pe website-urile tip florarie online din portofoliul grupului FlorideLux. Comenzile, cu livrare in aceeasi zi in diferite judete ale tarii sunt alocate automat florariilor partenere locale pentru productie direct din florarie si livrare direct catre destinatar. Astfel de colaborari intre retele de florarii online si florarii locale sunt extrem de populare si practicate in America, spre exemplu, unde serviciul se numeste wire service flowers. Prima colaborare de acest tip a aparut in anii 1900, cand Teleflora a creat un astfel de parteneriat prima data cu florarii din diverse orase, comenzile se trimiteau prin telegrame postale, la fel si confirmarile de livrare.

oportunitate afacere florarii
Suntem foarte pasionati de flori, exact ca si tine! Vino alaturi de noi in reteaua FlowersNet, reteaua profesionistilor florari din Romania. Te asteptam cu incredere si mult drag, hai sa aducem muuuuulte zambete in toata Romania! Inregistreaza-te astazi, aici: FORMULAR INSCRIERE FLORARII

Comunicat de presa pentru FlowersNet: Reţeaua de parteneri FlowersNET va genera 20% din veniturile grupului în doi ani

De atunci am avansat un pic :)) si astazi avem aplicatii de mobil, calculator sau tableta, prin care trimitem aceste comenzi colegilor nostri florarii partenere. Astfel, cand vorbim despre oportunitate afacere florarii, ne referim la un parteneriat de lunga durata, bazat pe incredere, comunicare si bune practici. Reteaua FlowersNet a fost construita in timp, dupa foarte multa experienta, munca activa si continua cu toti partenerii nostri, dar si observarea directiei in care merge industria de profil.

Mizam foarte mult pe simplitatea procesului de predare a comenzilor in provincie, pentru ca stim cat este de pretios timpul in aceasta industrie. Stim cat este de important sa ai rulaje asigurate la nivel saptamanal si cat este de esential sa iti primesti banii la timp, sa ai parteneri care dovedesc flexibilitate si cu care poti vorbi aceeasi limba. Operatorii nostri din call center dedicat FlowersNet sunt profesionisti cu experienta in domeniul floristic, stiu sa discute inlocuiri optime si sa transmita informatii corecte clientilor.

Oportunitate afacere florarii – reteaua FlowersNet – concret:

  • comision 30-40%
  • plati facturi in 7-10 zile
  • acces la aplicatie productie si livrare
  • call center dedicat
  • posibilitate trimitere din floraria ta comenzi in retea catre alte judete
  • preturi preferentiale la marfuri engross
  • nu ai taxe de inrolare, taxe de marketing sau taxe anuale
  • nu impunem cumpararea marfurilor prin reteaua noastra, insa ai aceasta optiune, daca doresti

Mai multe informatii despre inrolarea in sistem poti citi aici: Reteaua floristilor din Romania sau pe website-ul oficial FlowersNet. De asemenea, aveti mai jos un video complet si complex in care Marius Dosinescu va povesteste pe indelete ce inseamna aceasta oportunitate si de ce trebuie sa te inrolezi in sistem inaintea concurentilor tai – oportunitate afacere florarii: