Plan de afaceri florarie

Plan de afaceri florarie – am tot vazut in top 10 cautari pe Google legate de florarii, cautarea plan de afaceri florarie. Este foarte interesant acest lucru, pentru ca observ de la an la an un interes crescut pentru industria noastra si nu ma poate decat incanta enorm, pentru ca o industrie populara intre antreprenori este si o industrie populara intre clienti. Am dat si eu o cautare pe google „plan de afacere florarie” si am dat peste niste lucrari superficiale si succinte, care nu dau informatii valoroase deloc. Dar nu ma credeti pe cuvant, accesati mai jos link-urile pe care le-am gasit si astept sa imi spuneti in comentarii parerile voastre:

Problema cu planul de afaceri pentru o florarie si pentru orice alta afacere, de altfel, este ca nu veti gasi nimic GRATUIT, complet si de ajutor online. Un plan de afaceri este o unealta de invatare si un cumul de cunostinte foarte valoroase pe care nu le poti obtine gratuit, sub nici o forma. Oamenii cu experienta in zona de afaceri cu florarii nu vor da pur si simplu informatiile invatate in ani de zile de teste / incercari / reusite / esecuri / castiguri / pierderi. Tocmai din acest motiv un plan de afaceri florarie complet costa.

In cadrul programului de franciza florarie FlorideLux cel mai important si pretios pas pe care il facem cu proaspetii nostri parteneri de afaceri este un curs complex care poate tine pana la 6 luni de zile, in cadrul caruia planul de afaceri florarie este disecat in doua parti: partea teoretica si partea practica. Astfel, francizatii nostri invata toate aspectele business-ului cu flori, in teorie si in practica, incepand cu amenajarea, tehnicile de vanzare, aprovizionarea, riscurile, retentia clientilor, managementul crizelor de tip clientela si concurenta, dar si alte aspecte legate de particularitatile business-ului de care se vor lovi in timp si pe care invata sa le anticipeze si sa le trateze cu profesionalism.

plan de afaceri florarie

Plan de afaceri florarie

Afacerile de tip florarie sunt cotate la nivel international in top 3 cele mai riscante business-uri, cu dependenta de oameni specializati, cu risc de pierderi foarte mare, competitivitate crescuta si investitii cu probabilitate de recuperare in 12 pana la 36 de luni de zile. Asadar, atunci cand te gandesti sa initiezi o astfel de afacere si, fie nu ai deloc experienta, fie esti o florarie cu experienta dar afacerea pana acum nu a functionat asa cum te asteptai, sfatul meu este sa apelezi fie la oameni cu foarte mare experienta in aceasta zona, fie la experti in dezvoltarea de afaceri care stii sigur ca au o reteta ce se aplica in orice business.

CEA MAI BUNA AFACERE FLORARIE:

Astfel de sfaturi si ajutor costa destul de multi bani. Insa acesti bani trebuie priviti ca o investitie si trebuie sa te gandesti ca in general informatia costa si inseamna putere. Daca te decizi sa urmezi alte modele de business la nivel local sau mondial, s-ar putea sa privesti superficial lucrurile. Anumite tactici de business si pozitionare practicate gresit te pot costa mult mai multi bani, timp si clienti decat iti poti imagina. De asemenea, este extrem de important sa intelegi ca OVERNIGHT SUCCESS USUALLY TAKES 5 YEARS (succesul de peste noapte dureaza de obicei 5 ani). Daca reusesti sa intelegi si sa accepti acest lucru, traiectoria ta catre o florarie de succes va fi mult mai lina si mai lipsita de dezamagiri (citeste si Cati bani face o florarie? pentru a intelege in profunzime business-ul de tip florarie la nivel european).

Model plan de afaceri florarie

Pe scurt sfaturile mele legate de plan de afaceri florarie sunt:

  • nu te documenta online
  • nu incerca sa aplici „retete de succes” vazute in activitatea altcuiva, pentru ca tu vezi doar rezultatele si doar ce este facut public, in spate pot fi tacticieni de marketing+business+investitii enorme, pe care nu le poti sustine
  • apeleaza la specialisti pentru a crea o strategie punctuala pentru brandul si viziunea ta
  • invata cat mai mult, specializeaza-te
  • inarmeaza-te cu rabdare si nu te astepta la succes imediat
  • accepta faptul ca o florarie nu isi scoate investitiile imediat
  • concurenta este acerba, creaza-ti o imagine si un stil propriu
  • primii 3 ani sunt mai grei… 🙂

Este foarte important de stiut ca daca esti o florarie in cautare de marirea cifrei de afaceri si a profitului, poti sa te alaturi retelei noastre de florarii locale FlowersNET by FlorideLux. Aplica astazi aici, conditii avantajoase si sistem foarte usor de folosit: Florarii locale, florarii partenere FlorideLux.