Trandafiri criogenați albi

Trandafiri criogenați albi

Trandafiri criogenați albi, Aceste tipuri de flori sunt cadoul perfect pentru ocazii speciale. Un cadou rafinat și de lungă durată, care își menține întotdeauna forma, culoarea și prospețimea florii.

Pentru a alege cel mai potrivit cadou floral, trebuie să țineți cont de mulți factori. De exemplu, dacă persoana care urmează să primească cadoul va avea timp să aibă grijă de el sau dacă acești trandafiri sunt potriviți pentru locul în care locuiesc.

Cui îi poți oferi trandafiri criogenați albi?

Unei persoane drage – Fără îndoială, un buchet de trandafiri este cadoul prin excelență pentru îndrăgostiți. Principala problemă a florilor proaspete este că după câteva zile se ofilesc și își pierd prospețimea și frumusețea. Trandafirii conservați nu se ofilesc și sunt la fel de eterni precum dragostea pe care o simți pentru persoana iubită.

Pentru persoanele care se află în spital – În multe spitale și centre de sănătate, florile proaspete nu sunt permise din cauza posibilității de alergii sau intoleranță. Un trandafir conservat va aduce bucuria și frumusețea de care are nevoie în cameră, în timp ce se află în spital.

Cui îi poți oferi trandafiri criogenați albi?

Pentru proaspetele mămici – Nu este nimic mai plăcut decât să vezi o mamă cu nou-născutul ei primind un buchet frumos de flori. Dacă sunt flori conservate, acest moment va dura pentru totdeauna.

Pentru copii – O opțiune bună pentru o sărbătoare sau un cadou de aniversare ar putea fi o coroană frumoasă de flori. Sau o pălărie decorată cu flori mici Sau poate o grămăjoară de trandafiri conservați pe care să le poată pune în dormitor ca decor.

Puritate – Trandafir alb conservat

Aceasta face o afirmație perfectă „Gândindu-vă la voi”. Este pur și transmite multe sentimente. Început proaspăt pentru cineva care se începe o viață nouă în alt oraș. Sau pentru un prieten sau o persoană dragă în spital sau pe drumul spre recuperare. Urări de bine pentru o gazdă și așa mai departe. Trandafirul alb criogenat este ideal pentru aceste ocazii si nu numai.

Trandafiri criogenați albi

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro